hainele

Hainele sunt importante, dar trebuie sa stim sa le alegem!

Hainele sunt foarte scumpe, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Iar mie-mi place sa fiu bine imbracata si sa am lucruri de calitate.

Nu tin insa neaparat sa fiu in trend, mai ales daca acea piesa vestimentara nu merita investitia.

Adica, daca apare o bluza noua la X care chiar imi place, nu o sa dau 159 ron, incerc sa o iau pe la 60. Din punctul meu de vedere aia ar fi valoarea maxima. Iar ca sa dau chiar si 60 de ron trebuie sa fie foarte faina, altfel ma bucura doar cele pe la 20-50 ron.

Hainele trebuie sa merita investitia

V-am dat un exemplu, pentru ca vreau sa intelegeti cum gandesc. Asta nu inseamna ca nu am geaca de piele (care e din piele, vorba unei tipe care lucra intr-un magazin) sau ca nu am adidasi scumpi.

Pentru ca asa cum va ziceam, imi place sa am lucruri frumoase si poate chiar si scumpe. Insa teoria mea este: daca nu se demodeaza si pot purta multi ani, merita sa dau banii.

O geaca de piele model clasic care va fi la moda si peste 10 ani, zic eu ca merita. La fel cum merita si o pereche de adidasi pe care ii pot purta lejer 7 ani. Am chiar si mai vechi, dar ziceam asa un termen aproximativ.

Fa alegeri de durata

La fel cum merita si blugii clasici, denim, care sa reziste mai mult de 5 spalari. E bine sa ai si cateva camasi de calitate, nu stii niciodata in viata cand ai nevoie de o clasica camasa alba.

Sunt utile si cateva geci de calitate care sa fie purtabile ani sau ierni la rand. Dar astea poti sa le gasesti si prin second hand-uri la preturi mai mult decat accesibile.

Pentru haine pe care le porti des si pe care le speli la fel, nu merita sa dai multi bani. Pentru ca in primul rand vor fi demodate in 2-3 sezoane, se vor strica la spalat sau nu iti vor mai placea. Parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.