I’m coming home

Reteta unui film de succes poate fi enuntata in felul urmator: actori frumosi, masini rapide, motoare turate, foarte multi bani, jafuri, baieti rai dar iubitori si (intr-un final) familia pe primul loc. In cazul in care nu ati realizat la ce film fac referire, este vorba despre The Fast and the Furious cunoscut mai bine ca si Fast & Furious.

In anul 2001 Universal Studios lanseaza primul film din aceasta serie, iar anul acesta (2013) a aparut si cel de-al saselea. Curse de strada ilegale, jafuri si o familie care nu poate fi despartita decat prin moarte, barbati care stiu ce inseamna sa iti respecti iubita, prietenii care dureaza o viata, multa actiune si multe masini scumpe, sunt doar cateva dintre aspectele prezente in aceste filme.

Bucurandu-se de un succes impresionant la nivel mondial, Fast & Furious a reusit sa isi castige simpatizanti atat in randurile femeilor, cat si ale barbatilor. Actori precum Vin Diesel (Dominic Toretto), Paul Walker (Brian O’Connor), Michelle Rodriguez (Letty Ortiz) si Jordana Brewster (Mia Toretto) au devenit personajele principale asociate acestor filme spectaculoase. Chiar daca pare un film dedicat in principal barbatilor, numeroase femei din intreaga lume s-au indragostit de personajele masculine prezentate si de frumoasele povesti de dragoste infiripate.

Toti fanii acestui film au aflat deja despre sfarsitul tragic al unui actor extrem de iubit, si anume Paul Walker. In data de 30 noiembrie anul curent acesta si-a pierdut viata intr-un cumplit accident de masina, familia acestuia si numerosii fani ramanand socati la primirea acestei vesti. Nu vreau sa discut prea mult despre acest incident, din pacate cu totii “suntem datori cu o moarte” si din pacate uneori aceasta vine exact cand si cum nu trebuie.

Mai jos o sa va postez un videoclip realizat in memoria actorului, un videoclip care a facut “inconjurul lumii” si care a strans deja peste 25 de milioane de vizualizari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.