Imi doresc …

Cred ca o mare parte din copilaria “adolescentina” mi-am dorit un Polaroid (ma refer la aparatul fotografic).

Nu pot sa ma plang ca nu am poze din timpul copilariei, insa sunt destul de putine si nu marcheaza chiar toate etapele evolutiei mele.

Uneori pozele din concedii se “voalau” pentru ca viata la tara nu iti ofera tot ce e nou in materie de tehnologie, iar taica-miu numai pasionat de fotografie nu era.

Uneori nu aveam film, uneori se strica aparatul, alteori: “Las’ ca ramanem cu amintirile, ce ne trebuie atatea poze!”. Insa de cele mai multe ori amintirile se estompeaza, sunt inlocuite cu altele noi, iar acum ca si adult inteleg mai bine rostul pozelor.

De foarte multe ori mi-am dorit un Polaroid, insa nu il am nici acum, nici nu am folosit vreodata unul. Probabil ca acesta este motivul pentru care atunci cand am vazut o husa pentru telefonul mobil care scoate pozele ca si un Polaroid am zis: “O vreau!”.

husa polaroid

Clément Perrot (aici puteti intra sa vizitati website-ul companiei franceze: www.prynt.co) este cel care a creat aceasta minunatie, pornind de la ideea ca in zilele noastre facem extrem de multe poze cu telefonul mobil pe care nu ajungem sa le mai si printam. Raman astfel undeva ascunse in memoria telefonului si apoi a calculatorului (sau pe unde dorim sa le mai salvam) si astfel uitam sa le mai privim.

husa polaroid gif

Aceasta husa-polaroid a fost creata pentru iPhone 6, 6s, 5, 5s, 5c, dar si pentru Samsung Galaxy S4 si S5, iar (non)culorile disponibile sunt alb si negru. Pretul este de 149$, vine insotita de un cablu de incarcare micro-USB si de 10 pachete de hartie speciala Prynt Zinc.

husa-polaroid

Pentru moment este un pret cam “piperat” pentru mine, asa ca draga “Valentine”, daca citesti aceste randuri, sa stii cam ce imi doresc. E bine daca le citeste si Iepurasul sau Mos Craciun, nu ma supar, am rabdare, cum am asteptat atatia ani pentru un Polaroid, cateva luni in plus sau in minus sunt o “joaca de copil”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.