amy-schumer-film

Imi place Amy Schumer!

Nu-mi amintesc exact cat timp a trecut de cand am descoperit-o pe Amy Schumer, probabil cativa ani buni (3 sau 4). Cu siguranta in acea perioada nu era atat de populara si cu siguranta va ajunge si mai apreciata decat este acum.

Nu stiu exact care a fost motivul care m-a facut sa o plac, ca si comediant. Probabil, cumva, impresia pe care o creeaza atunci cand vorbeste cu atat de multa “lejeritate” despre cele mai stanjenitoare momente din viata de zi cu zi.

Probabil si faptul ca pare sa aiba atat de multa incredere in ea, in propriile forte. Si cu siguranta faptul ca este un adevarat om talentat.

A aparut trailerul oficial pentru comedia “Snatched” care va aparea anul viitor.

Este prezentata aventura pe care o mama si fiica ei o au in Ecuator si relatia dintre acestea atunci cand intampina situatii “delicate”.

Va postez trailerul oficial pentru a intelege despre ce e vorba.


Imi plac foarte mult filmele care se axeaza pe legatura dintre fiica si mama, motiv pentru care am savurat in “copilarie” serialul american “Gilmore Girls” (comedie-drama). Cred ca orice fata si-ar dori sa aiba o relatie de prietenie cu mama ei, exact ca si Lorelai cu Rory.

Prima data cand am vazut trailerul comediei “Snatched”, sambata, a fost varianta necenzurata, pe care o sa o postez aici pentru ca am ras “cu lacrimi”. Faza cu “Welcome” … greu de descris in cuvinte.


O seara faina sa aveti si la cat mai multe comedii bune pentru anul viitor!

sursa imaginii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.