In cautarea biletului…

O vacanta, un concediu, un weekend prelungit, o luna de miere sau o intalnire de afaceri. Poate va intrebati ce au toate acestea in comun? Raspunsul este unul foarte simplu, si anume o calatorie. De foarte multe ori trebuie sa ne indreptam, din placere, pentru interese personale sau profesionale, spre locatii indepartate, mai insorite sau mai racoroase. Uneori o facem planificat, din timp, alteori peste noapte, insa de fiecare data aceasta aventura incepe atunci cand ne cautam biletul de avion.

In zilele noastre pentru a ajunge in locuri aflate la o anumita departare este mult mai rapid si usor sa alegem avionul, acesta fiind si cel mai sigur mijloc de transport. Ce facem insa atunci cand trebuie sa alegem intre ofertele mai multor agentii spre anumite destinatii?! Reusim de fiecare data sa gasim solutia ideala, atat ca si necesitate, cat si ca si cost? Pentru mine TravelDesk a insemnat mai mult decat ajutorul ideal pentru planificarea unui concediu perfect, a reprezentat si o varianta rapida, simpla si ieftina.

M-a fascinat faptul ca am economisit timp cautand pe cel putin 10 site-uri ale agentiilor de zbor, am descoperit cele mai ieftine variante si astfel am putut sa folosesc pentru placerea personala banii economisiti; in plus nu am avut nimic de pierdut. Sunt curioasa voi ce fel de metode adoptati atunci cand va planificati diferite evenimente importante din viata si cum va cautati biletele de zbor?

Daca stiti metode mai eficiente le puteti impartasi si in acest fel vom fi mai bine informati! Nu uitati ca este foarte important sa stim sa mentinem un echilibru intre viata personala si cea profesionala, astfel trebuie sa stim cand este momentul sa luam o pauza si sa facem ceva doar pentru noi sau pentru familia noastra. Fiecare moment de relaxare conteaza, datorita acestuia vom putea sa mergem mai departe cu forte proaspete. Uneori conteaza chiar si 2 zile petrecute departe de locul in care traim, de fiecare data conteaza orice facem pentru noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.