camera de tortura

In doar 5 minute am aflat totul!

In timp ce navigam online, privirea mi-a “alergat” pe cateva dintre titlurile frumos ingrosate (aldine) ale unor reviste “de scandal”.

In mai putin de un minut aflu ca pe Mihaela Radulescu o doare fix in cot de faptul ca e tot mai des criticata de romanii care considera ca a cam exagerat cu operatiile estetice (la varsta de doar 47 de ani).

Am mai citit cateva titluri senzationale care faceau trimitere catre dietele incredibile ale vedetelor autohtone, dar si trucurile de infrumusetare pe care acestea le folosesc.

Mi-am dat seama ca a ajuns si in Romania consumul de informatii inutile la fel de ridicat ca si in celelalte tari mult mai dezvoltate. Ceea ce nu e neaparat un lucru rau, pentru cine are ceva de castigat din asta.

Cel mai mult mi-a placut confesiunea unei bloggerite. Aceasta amintea de un celebru ritual al Mariei Tereza (Marea Principesa a Transilvaniei) care isi arunca amantii (dupa ce ii “consuma” sexual) intr-o camera plina cu sabii, iar de acolo trupurile lor neinsufletite erau aruncate in apa (chiar in raul Mures, conform unor istorici care sustin ca actiunea se petrecea intr-un castel din satul Vintu de Jos).

Cea mai interesanta parte a articolului bloggeritei este tocmai finalul, in care aceasta se confeseaza ca si-ar dori uneori ca si ea sa-si poata arunca asa clientii care adorm in timpul masajului. What?!

Recunosc ca dupa ce am trecut peste minutul in care creierul meu nu dorea sa accepte ceea ce tocmai citise, am ras copios. Asadar, se pare ca unii barbati adorm in timp ce primesc un masaj relaxant?! Niste magari, ce sa mai zic!

Poate facem o cheta si strangem banii necesari pentru a-i face domnisoarei/doamnei o astfel de camera “de tortura”. Ce ziceti?!

sursa imaginii: frontpagemag.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.