In dormitor totul e roz!?

Nu pot concepe sa imbatranesc singura sau inconjurata de doar cativa prieteni si de familiile lor. Intr-adevar este foarte greu sa iti faci propria familie, sa gasesti acea persoana care scoate tot ceea ce e mai bun din tine, acea persoana care te intelege si te cunoaste ca si cum ai fi tu sau uneori chiar si mai bine.

Sunt convinsa ca toti cei care afirma faptul ca o familie nu este asa de importanta nu au gasit persoana care trebuie, chiar daca au deja cativa copii impreuna. Cunosc, din pacate, foarte multi oameni care nu stiu ce inseamna sa iubesti sau sa fii iubit, uneori chiar ambele variante.

In trecut strabunicii si bunicii nostri se casatoreau, mai bine spus erau casatoriti, de catre parinti, nu aveau dreptul sa isi exprime preferintele si aproape de fiecare data isi cunosteau partenerul la altar. Unii dintre ei aveau norocul sa fie compatibili si in timp ajungeau chiar sa se iubeasca, cei mai multi dintre ei insa traiau o viata „compromisa”.

Acum avem norocul sa beneficiem de libertate, avem norocul sa traim intr-o societate in care ne este permis sa „gustam din mai multe produse pana cand alegem doar unul singur”. Din pacate chiar si acum alegem gresit, din pacate nici acum nu stim sau nu vrem sa alegem corect. Daca ar fi sa pun pe o lista cati dintre prietenii sau cunostintele mele si-au intemeiat o familie pe baza iubirii adevarate, lista ar fi extrem de scurta.

Daca in joc nu sunt banii cu siguranta intervin alte aspecte care nu tin de ceea ce simti. Foarte putini se cunosc, foarte putini stiu ce inseamna dragostea adevarata si foarte putini sunt interesati de aceste aspecte.

Pe langa toate astea mai exista si acea „inhibitie” pentru viata sexuala, care este vitala pentru o relatie sanatoasa. Cunosc oameni care nu au intrat in viata lor intr-un sex shop si au o relatie de mai bine de 10 ani. Din pacate foarte multi incadreaza tot ceea ce tine de viata sexuala in subiecte tabu, in subiecte pe care nu le discuti cu prietenii.

Accept si le inteleg dorinta, insa atunci cand nu discuti nici cu partenerul inseamna ca ai o problema. Nu trebuie sa ai la tine tot timpul bile vaginale in poseta sau sa vorbesti doar despre asta, insa trebuie sa stii si sa tii cont de tot ceea ce va face fericiti si impliniti din toate punctele de vedere, chiar si cel sexual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.