In rosu sarcina e mai senzuala!

Ultima luna de sarcina transforma femeile in adevarate “butoaie cu munitie”, adevarate “bombe” gata sa explodeze, atat in ceea ce priveste fizicul, cat si psihicul. Se pare insa ca frumoasa actrita de origine spaniola (Penelope Cruz) in varsta de 39 de ani sfideaza aceasta regula generala. Recent aceasta a fost fotografiata si chiar daca asteapta sa nasca in orice clipa arata foarte bine.

Nemachiata, intr-o rochie rosie si cu niste sandale cu putina talpa ortopedica, Penelope Cruz avea doar burtica imensa care ii “trada” sarcina, in rest arata perfect (fara glezne umflate). Ceea ce este de apreciat este faptul ca aceasta, impreuna cu sotul ei (nimeni altul decat cunoscutul actor Javier Bardem), incearca sa isi tina departe de “ochii presei” familia si viata particulara.

Acestia considera ca urmasii lor (pana acum mai au un baiat in varsta de 2 ani) nu trebuie sa “sufere” din cauza faptului ca ei sunt persoane publice. Pentru unii oameni sa traiesti in anonimat este exact ceea ce isi doresc. Oare de ce nu invatam si noi, “muritorii de rand”, sa incercam sa fim mai discreti in ceea ce ne priveste viata personala?! Oare de ce nu stim sa tragem o linie intre ceea ce trebuie sa stie oricine si ceea ce trebuie sa stie doar cineva!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.