apple watch

In ultimul an sunt fan Apple Watch!

In urma cu 3 zile am scris randurile de mai jos, dar din varii motive (probabil am adormit), am omis sa si postez articolul. Asadar, haideti sa aflam cateva lucruri care pot fi utile intr-o zi de luni.

Un studiu recent facut de catre Universitatea Stanford a scos la iveala faptul ca Apple Watch este cel mai “precis”, atunci cand vine vorba de masurarea pulsului (heart rate).

Au fost comparate ceasurile: Samsung Gear S2, MIO Alpha 2, FitBit Surge, Microsoft Band, Apple Watch si altele (nu atat de vandute si cunoscute).

Se pare ca Apple Watch are o eroare medie de 2%, fiind cel mai precis, iar Samsung Gear S2 o eroare de 6,8% (cea mai mare eroare).

Din pacate, in ceea ce priveste calculul caloriilor consumate, Apple Watch nu mai ocupa pozitia fruntasa in clasament. Acesta are o eroare de 40%, in comparatie cu FitBit-ul care are o eroare de doar 27% si este in topul clasamentului.

Am putea concluziona ca daca vrem sa slabim ar fi indicat sa nu ne bazam pe calculul caloriilor pe care un Apple Watch le face.

De mica m-au atras ceasurile masculine si am ramas cu aceasta pasiune. In prezent detin 10 ceasuri, functionale, de la diferite brand-uri.

Folosesc de mai bine de un an Apple Watch, prima varianta, si sunt foarte multumita. Eu intru in categoria femeilor care se accesorizeaza doar printr-un ceas. Am de la Casio la Cerruti, cu curea de piele, cauciucata sau metalica, aurii sau argintii, pentru toate gusturile.

De cand am Apple Watch nu am mai purtat niciunul, exceptie facand vreo 2-3 evenimente cand rochia de seara nu mi-a permis sa il port.

Sunt foarte multumita de el. Pot verifica rapid vremea, apelurile, mesajele, miscarea pe care o fac, pulsul sau pur si simplu imi pot gasi telefonul pierdut prin casa.

Cu toate ca am de mai bine de un an ceasul nu m-am plictisit de el, singura mea dorinta fiind sa-mi achizitionez 2-ul pentru ca este rezistent la apa (si pentru mine asta este foarte important).

O alta veste buna, fara sa incerc sa le fac reclama celor de la eMag (si asa nu prea au nevoie), este ca au destul de multe carti carora le ofera transportul gratuit.

Asadar, daca vreti sa va mariti biblioteca, cultura generala sau daca pur si simplu cautati un cadou pentru cineva drag, aveti de unde alege. Partea buna este ca in ultimii ani este la moda cititul!

sursa imaginii: applewatch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.