In umbra “Barbatilor in Negru”

Celebrul actor de talie internationala Will Smith nu mai are nevoie de prezentare. Cu totii am ramas fascinati de seria “Men in black”, cu totii ne-am crezut invincibili de fiecare data cand acesta isi interpreta cu atata ardoare rolurile. Ceea ce nu stim cu totii este faptul ca alaturi de sotia sa (Jada Pinkett Smith) actorul are doi copii, o fata si un baiat. Probabil unii dintre voi sunt familiarizati cu baiatul in varsta de 14 ani, Jaden Smith, deoarece acesta a jucat in “Karate Kid”.

Crescut “ca la armata”, Will Smith si-a facut de multe ori publica opinia in legatura cu o crestere libertina a copiilor sai. Acesta nu a dorit ca ei sa aiba parte de aceeasi copilarie riguroasa, din acest motiv a ales sa isi sustina copiii de fiecare data cand acestia au avut initiativa unei anumite actiuni. Asa se face ca in zilele noastre baiatul acestuia, care in luna iulie a acestui an va implini 15 ani, isi doreste emanciparea.

Jaden Smith nu mai vrea sa astepte maturitatea pentru a locui singur, intr-o casa a lui, nu mai doreste sa fie dependent de parinti si sa traiasca in umbra tatalui sau. Este de inteles dorinta acestuia, din acest motiv Will Smith nu este deloc mirat sau suparat de aceasta hotarare. Ce se va intampla in continuare si cum va arata viata adolescentului de acum in colo, ramane sa aflam in scurt timp.

Inainte de a judeca aceasta dorinta de emancipare ar trebui sa apreciem copiii de bani gata care incearca sa isi traiasca propria viata, departe de influenta parintilor. Apropo, eu astept cu nerabdare “After Earth”, filmul care ii va “reuni” pe tata si fiu pe acelasi platou de filmare. Considerati ca Jaden Smith va ajunge la fel de celebru ca si tatal sau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.