falsitate

Inca un articol despre falsitate. Deja ajung sa va plictisesc!

Cred ca am scris de mult prea multe ori despre falsitate, nu-i asa?! Ei bine, chiar daca risc sa va plictisesc, voi scrie si astazi.

Pentru ca ma lovesc la tot pasul de oameni falsi si nu pot intelege de ce ai alege aceasta cale. Nu e mai putin obositor sa fii asa cum esti?!

Sunt multi oameni in jurul meu falsi si am incercat sa ma indepartez de ei atat cat am putut si mi-a permis “religia”. Dar uneori nu ai ce face.

Cum recunosti oamenii falsi? Este destul de simplu. Nu trebuie sa fii vreun expert sau psiholog.

Uneori apelam la falsitate din nevoie

Cu totii tindem sa fim putin falsi fata de cei din jur. Pentru ca este normal sa nu poti fi exact cum esti in realitate tot timpul.

Avem si zile mai putin placute in care orice persoana intalnim in cale devine instant inamicul nostru.

In astfel de zile este normal sa ne punem o masca si/sau sa jucam un rol. Pentru ca nu e vina nimanui ca noi nu suntem in “toate apele”.

Insa de aici si pana la a fi fals tot timpul este un pas mare, foarte mare.

Alege sa fii tu!

La inceput, in relatia cu A. eram falsa, uneori. Pentru ca daca, sa zicem, mie nu-mi placea ceva, nu puteam sa-i zic clar si raspicat asta.

Pentru ca nu ne cunosteam si incercam sa fim placuti unul altuia. Pe masura ce am evoluat, am inceput sa ne cunoastem mai bine gandurile, reactiile.

Treptat ajungi sa intelegi cum gandeste cel de langa tine si sa-i accepti sau nu ideile. Dar deja il iubesti, te-ai atasat, e cel mai bun prieten al tau.

Asa ca, treci peste idei. Uiti ca la inceputul relatiei si-a pus o masca falsa doar ca sa ii acorzi o sansa.

Genul asta de falsitate este ceva ce pot tolera. Dar atat. Falsitatea de la inceputul unei relatii si cea in care nu vrei sa ii ranesti pe cei din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.