zambesti

Incearca sa zambesti mai des, nu este chiar atat de greu!

Sunt foarte multe motive in viata pentru care merita sa zambesti. Chiar daca zi de zi ajungi sa nu le percepi.

Ideea este sa inveti sa zambesti chiar si la lucruri marunte Doar in acest fel vei aprecia mai mult viata.

Zambetul este un tratament pentru psihic si pentru fizic. Ceva ce multe studii a scos in evidenta. O gandire pozitiva poate face diferenta intre viata si moarte.

Dar este foarte greu sa gandim pozitiv si implicit sa fim fericiti, multumiti cu viata pe care o avem.

Cand incepi sa uiti sa zambesti

In cazul in care am avut o copilarie fericita, realitatea vietii incepe atunci cand devenim stapanii propriei vieti. Atunci cand deciziile pe care le luam ne influenteaza ziua de maine.

Si in acest caz ajungem de foarte multe ori ca problemele, grijile, sa ne napadeasca. Ajungem sa avem o gandire negativa, sa fim tristi si de multe ori uitam sa zambim.

Pentru a putea sa fim fericiti trebuie sa incercam. Intelegand ca fericirea este o stare vom ajunge sa invatam sa intram in acea stare. Totul depinde doar de noi si de modul in care gandim.

Alegand sa vedem tot timpul partea frumoasa din fiecare situatie si incercand sa ne iertam pe noi si pe cei din jur, consider ca vom reusi sa mentinem inclinata balanta in favoarea zambetelor.

Alegerile pe care le facem ne fac fericiti

Cum fac eu asta? Imi e destul de greu. Sunt ore-n sir, daca nu chiar zile in care tot ceea ce traiesc pare a fi la limita puterilor.

Cu siguranta nu-mi vine sa zambesc sau sa fiu fericita. Apoi la un moment-dat realizez ca totul depinde de mine.

Si ma fortez sa vad ceva frumos in orice. Un cer cu nori pufosi, o luna interesanta, un caine iubitor, orice in jurul meu se poate transforma in ceva pozitiv si poate chiar intr-un zambet.

Apoi imi doresc mai mult, sa zambesc mai mult, poate chiar si sa rad. Si incet-incet revine speranta pentru mai mult, mai bine. Totul se schimba.

Depinde doar de noi cum gandim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.