inchirieri auto iasi

Inchirieri auto: un lux sau o necesitate?

Tot mai multa lume calatoreste in interes de afaceri, in ultimii ani. Uneori deplasarile sunt interne, alteori externe, de scurta sau lunga durata. Indiferent de situatie, romanul calatoreste tot mai des.

Stim deja ca traim in secolul vitezei, secolul in care tot ceea ce facem se deruleaza cu rapiditate. La fel si deplasarile noastre, trebuie sa fie rapide si sa ne duca cat mai departe.

Avionul a ramas cea mai rapida metoda de a calatori in interiorul tarii, mai ales atunci cand trebuie sa o tranzitam in lung si-n lat. Cu toate ca in prezent doar orasele mari beneficiaza de aeroport, este bine pentru ca acestea sunt si cele “targhetate”.

Astazi vreau sa va prezint povestea unei prietene care reuseste sa isi faca treaba in Iasi, cu toate ca ea locuieste alaturi de sot si fetita in Bucuresti.

Doamna de care va povestesc a evoluat foarte mult pe plan profesional si a ajuns, printre altele, sa administreze un Mall din fosta si temporara capitala a Romaniei.

Pana acolo ajunge cu usurinta cu ajutorul avionului, iar de acolo apeleaza la inchirieri auto Iasi aeroport pentru a avea masina la dispozitie. Tot timpul cat sta in Iasi reuseste sa ajunga in timp util la toate intalnirile importante, astfel incat seara se poate intoarce acasa la familie.

In urma cu cativa ani, aceeasi persoana in aceeasi situatie, ar fi fost nevoita sa stea poate 2 sau 3 zile acolo pentru a rezolva toate problemele. Astazi, aceasta isi poate lua linistita cina alaturi de frumoasa ei familie, in capitala.

Probabil in alte tari asta este normalitatea inca de acum 15 ani. In Romania asta este normalitatea prezentului si mi se pare fascinant ca reusesti sa rezolvi de la distanta orice situatie.

De multe ori atunci cand astepti dupa mijloacele de transport in comun sau dupa taxi pierzi timp important. In schimb apeland la inchirieri auto Iasi tipa respectiva are tipul de masina pe care si-l doreste la dispozitie. Se poate deplasa oriunde, fara sa mai astepte dupa nimeni, este independenta.

Singura bataie de cap este cea a locurilor de parcare, dar asta e deja alta discutie (doar in capitala este o problema reala).

Fascinant la partea cu inchiriatul masinii este ca poti conduce ceva ce poate tu nu ai acasa. Poti incerca o masina mai mare (sau mai mica), mai puternica sau mai confortabila. Poti alege si iti poti satisface dorintele in materie de masini!

sursa imaginii: http://bit.ly/2mXBrrF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.