iskra

Invatati sa va iubiti asa cum sunteti!

Pentru mine frumusetea inseamna naturalete! Am mai scris de-a lungul timpului despre faptul ca eu consider lumea ca fiind frumoasa, in general si in particular. (Recititi si Tu stii ca esti frumoasa?)

Observ ca in secolul in care putem fi orice ne dorim, femeile au inca o problema foarte mare cu increderea in sine. Si nu doar in felul in care arata!

Exista o foarte mare “incurcatura” in gandirea femeilor. Lasand la o parte vina societatii, care impune anumite standarde, este si vina fiecarui individ in parte.

Daca maica-ta iti zice de mica ca esti “cam grasa”, bunica ca ai “parul prea drept” si sora ca ai “fundul plat”, atunci cu siguranta nu prea mai conteaza si parerea copiilor din clasa. Tu esti deja pe drumul “cel bun”.

Este atat de usor sa distrugem increderea pe care cineva invata sa si-o formeze in legatura cu propria persoana. Este atat de greu sa o recastigam dupa!

Din pacate felul in care ne vedem pe noi se va reflecta toata viata in relatiile pe care le vom avea cu oamenii din jurul nostru.

Daca eu nu ma plac, voi fi tot timpul frustrata sau “in alerta” in relatiile cu cei din jur sau voi evita sa socializez. Ceea ce nu e bine, indiferent de situatie.

Am urmarit videoclipul realizat de un model plus size, Iskra Lawrence (26 ani) si am realizat ca ar trebui sa avem mai des astfel de campanii.

In acelasi timp ma gandeam cum ar reactiona cei care se plimba cu metroul prin capitala, daca as face si eu asa ceva?! E ceva la care merita sa ma gandesc! Cat de blamata si cat de mult se va intelege din mesajul meu?!
Invatati sa va iubiti corpul! Invatati sa va iubiti asa cum sunteti! Doar in acest fel veti reusi sa fiti frumoase cu adevarat!

sursa imaginii

One thought on “Invatati sa va iubiti asa cum sunteti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.