J-Lo devine Idol Mondial

Extrem de frumoasa si talentata, vesnic dornica de mai mult, artista Jennifer Lopez a primit, recent, in cadrul premiilor Juventud, titlul de “Idol Mondial”, fiind rasplatita astfel pentru contributia adusa industriei muzicale. De-a lungul anilor J-Lo a reusit sa se reinventeze, fiecare album lansat doborand recorduri, piesele ei devenind hit-uri si inregistrand numeroase vanzari la nivel international.

Si astfel, castigandu-si un renume in universul muzical, Jennifer Lopez a continuat sa isi construiasca un nume si in universul cinematografic. A ajuns sa fie una dintre cele mai bine platite actrite latino, si poate cel mai important, cea mai influenta femeie hispanica. Cu o cariera importanta in spate, de succes, in urma cu putin timp Jennifer Lopez a primit o stea care ii poarta numele pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, steaua cu numarul 2500.

Chiar daca de foarte multe ori a fost criticata pentru deciziile luate in ceea ce priveste viata personala, in special pentru relatia cu mai tanarul dansator personal Casper Smart, Jennifer Lopez a reusit mereu sa fie in topuri (ocupand de cele mai multe ori primele pozitii), a reusit sa impresioneze femeile de pretutindeni si sa devina astfel un idol de talie mondiala. Recunosc ca ascult cu placere cateva dintre piesele acesteia, recunosc ca o consider destul de talentata in ceea ce priveste cinematografia si recunosc ca o consider extrem de frumoasa!

Voi ce parere aveti despre Jennifer Lopez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.