Jocuri din copilarie

Jocuri din copilarie

Anul trecut va povesteam cat de frumoasa a fost copilaria mea, va povesteam despre jocurile care m-au fascinat (facand referire strict la cele pe care le jucam pe televizor) si aminteam de faimosul Super Mario care mi-a captat cu siguranta toata atentia. Puteti citi intregul articol aici.

Jocurile video Mario (intreaga serie) au devenit cea mai populara franciza media de la Nintendo (a fost creata in anul 1983 – cu doar 2 ani inainte sa ma nasc – iar Mario ca si caracter a aparut pentru prima data in anul 1981 in Donkey Kong).

Cea de-a doua cea mai populara franciza media de la Nintendo este Pokemon, insa cand a aparut eu eram deja maricica si parca nu ma mai “coafa” atat de mult.

Chiar daca universul Pokemon nu m-a prins foarte mult pe mine, nu acelasi lucru pot sa il afirm si despre fratele meu care, in doar cativa ani, ne umpluse camera de tot ce gasea pe piata cu si despre pokemoni.

Aveam jocuri video, urmaream desene animate, aveam jucarii si tot felul de cartonase, ce mai: Pokemon in sus, Pokemon in jos, Pokemon dimineata si Pokemon seara.

Acum, cand stau sa ma gandesc, chiar daca eu nu am fost fan, stiu atat de multe despre pokemoni incat parca mi-au marcat mie copilaria, nu lui.

Si uite asa au trecut anii, fratele meu s-a maturizat si el (in continuare este “gamer”) si eu realizez cu nostalgie cat de repede trec anii, cat de mult ne schimba viata (fie ca vrem, fie ca nu).

Ca sa “sarbatorim” cumva anii copilariei si trecerea timpului, am cautat si i-am trimis un joc browser Lumea Pokemon. De abia astept sa vad care ii va fi reactia!

Voi ce fel de amintiri din copilarie aveti? Realizati cat de repede trece timpul, cat de mult ne schimbam si cat de des spunem “cand eram copil”?!

Incercati sa pretuiti mai mult momentele frumoase si oamenii dragi! Sunt din ce in ce mai rare si tot mai putini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.