julianaballroom

Juliana Ballroom Brad, o locatie …

In urma cu cateva zile elogiam Femeia Frumoasa, chiar daca intr-o maniera putin cam “neortodoxa”. Incercam de fapt sa scot in evidenta importanta sinceritatii, a modestiei si implicit a frumusetii.

Astazi vreau sa merg mai departe cu aceasta tema, a feminitatii, si vreau sa va impartasesc ca intr-un final anul acesta voi pasi cu pasi timizi si eu spre altar (taa dam).

Pentru cei mai multi este o simpla zi, o zi oarecare in care o/il vezi pe X-ulescu mireasa/mire, insa pentru tine (in calitate de X-ulescu preafericit) este o zi cum nu se poate mai importanta. Probabil doar dupa vei realiza ca a trecut prea repede, ca nu a fost atat de “je ne sais quoi”, insa pana atunci ai multe motive de stres.

Primul pas in tot acest proces de nebunie, dupa ce ai trecut de cererea propriu-zisa si de anuntarea celor mai apropiate persoane din viata ta, este alegerea locatiei.

Usor de zis greu de facut! Daca locuiesti in orasul in care te-ai nascut, tu si “concubinul”, atunci lucrurile se vor rezolva destul de simplu.

Ce te faci insa daca tu esti din Cucuietii de Apuseni, el din Cucuietii de Severin, v-ati cunoscut in Cucuietii de Banat (ati trait fericiti acolo cativa ani buni) si apoi v-ati mutat in Cucuietii de Capitala si locuiti acolo de alti cativa ani fericiti.

In aceasta situatie, stimati Cititori, care ar trebui sa fie locatia de vis pentru Ziua cea Mare. Pare dificil de ales si totusi ne-a luat nu mai mult nu mai putin de cateva minute, o sa va explic pe scurt de ce.

In ultimii cativa ani (vreo 4 la numar) de cand locuim in Cucuietii de Capitala, de fiecare data cand vizitam locurile mele de bastina (cele din Cucuietii de Apuseni), cu doar 20 de minute inainte a ajunge acasa vedem o locatie destul de interesanta. Trebuie sa mentionez ca zona respectiva este deluroasa cu peisaje pe gustul meu, ca deh, doar acolo am copilarit.

Partea buna este ca si Monsenior-ul, care a crescut in Cucuietii de Severin, a prins o slabiciune pentru aceasta zona (poate mai mult datorita fetei cu dealu-n sange) si uite ca, prin minune, si el a observat acea locatie.

Asadar, dupa ce am trecut peste discutia amiabila: ar cam fi cazul sa facem si noi nunta ca deja au trecut prea multi ani de cand ne prea-iubim si ne-am cam saturat de intrebarile tuturor: “dar pe cand e nunta?”, am sunat la respectiva locatie sa vedem daca mai au ceva liber anul acesta.

Si pentru ca totul se rezolva exact cum vrei daca gandesti pozitiv, fix la inceputul lunii Octombrie sala e libera, ca doar nu degeaba e fix luna in care ne sarbatorim an de an iubirea asta mare a noastra.

Intr-un final am reusit sa vedem si interiorul locatiei, exteriorul il stiam deja din nenumaratele treceri pe acolo. Trebuie sa recunosc ca pentru zona respectiva e ceva ce nu te astepti sa vezi, trebuie insa sa mentionez ca nici eu nu sunt usor de multumit. Insa, pentru ceea ce putem noi sa facem in acest moment este mai mult decat ne puteam astepta.

As vrea sa aflu de la voi mai multe despre aceasta locatie, ca sa stiti despre ce vorbesc o sa ii mentionez numele: Juliana Ballroom (orasul Brad, judetul Hunedoara). Daca ati fost la vreun eveniment organizat acolo sau daca ati fost chiar voi cei care v-ati organizat nunta acolo.

M-ar ajuta orice impresie si parere, va multumesc anticipat!

O zi frumoasa va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.