Kanye o canta si incanta pe Kim

Expresia “unde nu e foc, nu iese nici fum” se dovedeste a fi reala in ceea ce priveste cea mai noua idila de la Hollywood. Treptat apar poze noi, interviuri socante si melodii sugestive, toate acestea avand scopul sa scrie incet, dar sigur, o relatie mai mult sau mai putin asteptata dintre Kanye West si Kim Kardashian.

west si kim kardashian
kanye si kim sunt iubiti

Acestia sunt prieteni de mai multi ani, iar relatiile anterioare pe care le-au avut se pare ca au fost sortite esecului. Kanye a lansat in colaborare cu DJ Khaled melodia “Theraflu” (are legatura cu celebrul medicament), se pare ca increderea pe care o are in el este evidentiata sublim in versurile acestei melodii. Vorbeste despre fosta lui iubita Amber Rose (in prezent aceasta este logodnica lui Wiz Khalifa), despre relatiile “deosebite” pe care le are cu diferiti oameni, despre PETA (organizatie pe care o ataca) si nu in ultimul rand despre dragostea pe care o nutreste pentru Kim.

west si kardashian au iesit in oras
kardashian dupa o noapte petrecuta acasa la kanye

Si cum imperiul Kardashian stie ce inseamna televiziunea, dar si cum sa isi vanda cat mai scump imaginea, in urma ultimului interviu la care a participat, Kim lasa sa se inteleaga ca relatia ei cu Kanye ar putea fi de viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.