Katy 3D

Frumoasa, indrazneata, feminina, puternica, inteligenta, o aparitie si o voce superba, Katy Perry ne uimeste prin fiecare aparitie. In luna iulie a anului curent (probabil 4 sau 5) se va lansa un film 3D care va fi inspirat din viata ei, atat cea reala cat si cea de pe scena. La cei 27 de ani Katy a invatat “reteta succesului”, stie cum sa isi puna in valoare melodiile, o dovada in plus fiind si realizarea acestui film documentar.

katy perry
Perry Katy

Probabil aceasta este noua miscare inteligenta din lumea muzicala (si nu numai), realizarea unor filme documentare care te vor ajuta sa iti cunosti mai bine favoritii (implicit sa cumperi mai multe albume). Justin Bieber si membrii serialului american Glee, au lansat deja anul trecut filme documentare, iar succesul lor a fost rasunator.

katy
Perry

Urmeaza sa o putem vizualiza si pe Katy Perry 3D in rolul de eroina principala. Vom intelege probabil mult mai bine cum a ajuns de la o interpreta de muzica religioasa la fenomenul pop din zilele noastre. De asemenea vom putea admira o multime de tinute pline de personalitate, este bine ca nu a lansat prima data Lady Gaga acest tip de film 3D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.