filme sexy

La ce filme sa mergi sau … sa nu mergi, in cazul de fata!

Stii momentul ala cand realizezi ca singura ta ocupatie in timpul liber este sa mergi la filme?! Ei bine, eu am realizat asta cand am vazut “Fifty Shades Freed” (nota imdb 4,3, an 2018), pentru ca era singurul la care nu fusesem, din categoria filme de vazut cu iubita.

Tin sa mentionez ca nu am vazut primele doua, “Fifty Shades of Grey” (nota imdb 4,1, an 2015) si “Fifty Shades Darker” (nota imdb 4,6, an 2017). Asa ca, pot spune, ca eram virgina.

Fiind fix in sapta-luna in care sarbatorim dragostea, in toate formele si pozitiile, ma asteptam sa fie plina sala de cinema cu femei. Spre surprinderea mea am vazut si destul de multe cupluri. Oare cum au fost “ademeniti” saracii barbati la un astfel de film? Sau mai bine sa intreb cu ce?!

Pentru ca nu vazusem niciun trailer si nu stiam actorii, actiunea, nimic. Ma tot intrebam de unde il stiu pe actorul din rolul principal. Cand am ajuns acasa m-am documentat si mi-am amintit ca Jamie Dornan a jucat in “Marie Antoinette”.

Filme de acest gen ar putea sa fie chiar interesante. Ar putea!

Ce pot sa scriu despre povestea de dragoste dintre el si Dakota Johnson?! Sau ce as putea scrie despre un film de tipul drama, romantic, erotic!?

Sincer, din punctul meu de vedere este un film foarte slab. Nu aveam asteptari prea mari, cu toate astea, un film care e deja la a treia “poveste” ar fi trebuit sa aiba mai mult “caracter”.

Poveste slaba de tot, rol actoricesc mediu. Parca ma uitam la un film facut de o minte din anii ’90 si cu peisaj de 2018.

Stiu ca noi, femeile, nu suntem considerate “cinefile” si ca oricum pe noi ne impresioneaza cateva patratele, un Audi R8 si ideea ca barbatul poate sa fie controlat. Dar nu toate gandim la fel.

Nu as putea sa-l recomand, cu toate ca in sala era plin de suspine si de zambete satisfacute. Totul depinde pana la urma de gusturile fiecaruia.

sursa imaginii: http://bit.ly/2FezGMF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.