Lansare cu surprize!?

Indragitul rapper Kanye West incearca sa demonstreze tuturor ca este un om de succes. Prima colectie vestimentara pe care cunoscutul artist a lansat-o anul trecut, nu s-a bucurat de succesul mult dorit, chiar daca nume celebre din lumea modei, si nu numai, au fost prezente.

colectia kanye west

In cadrul saptamanei de moda de la Paris din aceasta primavara, Kanye West a prezentat tuturor cea de-a doua colectie vestimentara. Aceasta colectie este cu mult superioara calitativ precedentei, dar publicul si criticii exigenti au avut multe de spus, si pentru aceasta colectie.

creatii kanye west

Folosirea in exces a pielii si a blanurilor naturale a starnit reactii negative din partea organizatiilor care protejeaza animalele. Personal ador combinatiile dintre piele si blana, astfel le prefer pe cele artificiale, pentru a evita maltratarea unor animale inocente.

kanye west la paris

Un aspect pozitiv, cel putin pentru noi, romanii, este aparitia fotomodelului Andreea Diaconu. Acest frumos manechin urca pe podiumurile internationale prezentand pentru nume cunoscute din lumea modei.

andreea diaconu

Kim Kardashian a purtat o pereche de sandale (aproximativ 6000 de dolari) care au fost create chiar de Kanye West, si o blana naturala, probabil pentru a il sustine pe prietenul ei, Kanye.

kim kardashian

Sa fie doar imaginatia mea “bolnava”, sau Kanye se vrea in capitala modei!? Lanseaza doua colectii vestimentare alaturi de nume deja consacrate la nivel international, dar si melodia in colaborare cu Jay-Z, “N**gas in Paris”. Oricare ar fi intentiile rapperului, eu ii doresc mult succes! O zi superba, incercam sa zambim…feminitatii?!

2 thoughts on “Lansare cu surprize!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.