Luminite-n cap

Cu totii avem anumite “chestiute” pe care le facem pentru a scapa de stres, pentru a alunga monotonia si pentru a ne binedispune. Unii apeleaza la prieteni sau la familie, altii la comedii sau filmulete haioase, unii se inconjoara de animalele mult iubite, altii consuma mancarurile preferate si lista poate continua.

Exista foarte multe lucruri pe care le putem face si care ne pot ridica moralul, foarte multe lucruri marunte care nu necesita timp sau bani, trebuie doar sa alegem sa fim fericiti. Am mai avut “discutii” in legatura cu acest subiect, starea de bine poate trece foarte usor la fericire atat timp cat ne educam sa vrem asta.

Este foarte usor sa cadem prada negativitatii pentru ca aceasta se instaleaza “pe nesimtite”, dar daca invatam sa gandim cum trebuie reusim sa ne schimbam.

De foarte multi ani incerc sa imi remodelez gandirea, incerc sa fiu o parte mai buna a Marei. Inca mai am momente cand ajung in “dark side”, insa lumea a inceput sa aiba o alta conotatie in ochii mei si am reusit sa schimb multe lucruri.

Sunt inconjurata insa de oameni limitati care nici macar nu observa acest lucru, oameni pe care la inceput am incercat sa ii schimb pentru ca imi erau dragi mie. Inca “lucrez” la incercarea mea disperata de a deschide ochii tuturor, insa accept ca este asa si merg mai departe.

Foarte mult timp am incercat “cu disperare” sa le demonstrez prietenilor in anumite conversatii ca se contrazic, ca abereaza, ca sunt “batuti in cap” in anumite privinte, iar faptul ca nu reuseam ma “macina”.

Nu am nici o satisfactie daca peste cateva luni vine si imi zice cat e de prost, de fapt mint, simt o oarecare mandrie, dar am constatat ca daca le zici “ti-am zis eu” o iei de la capat.

Nu stiu daca ma intelegeti sau daca reusiti sa ajungeti la ceea ce vreau eu sa exprim, uneori nu sunt coerenta, ideea e ca ma simt mai bine ca am scris toate astea.

Va atasez si o piesa care “vorbeste” exact despre ceea ce vroiam sa exprim. Daca tot a citit dictionarul de cateva ori Eminem cu siguranta e mult mai explicit.

Zi faina!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.