magarusul norocos

Magarusul norocos

Nu cred in superstitii (am impresia ca am mai scris candva despre asta), insa sunt unele extrem de dragute (cel putin pentru mine). Cand eram mici, mama ne spunea sa ne prindem de nasturele pantalonului atunci cand vedem un magarus.

In zona noastra nu prea erau, dar cand mergeam in vizita la bunici aproape de fiecare data vedeam cate unul.

Pret de cateva secunde se isca o intreaga nebunie pentru ca trebuia sa gasim repede nasturele “norocos”, sa il prindem intre degete si sa ne punem o dorinta. Eram tare nefericiti atunci cand realizam ca hainele noastre nu au nasturi, insa atunci cand aveam, dorinta noastra era ca si implinita.

Chiar si acum, la maturitate, am dus mai departe traditia cu “magarusul si nasturele”. E un motiv de buna-dispozitie, un motiv sa imi amintesc cu mare drag de copilarie.

Voi ce astfel de “superstitii preferate” aveti?

Va las sa urmariti un videoclip despre un magarus care a fost salvat de catre politistul Kyle Canaan din Norman, Oklahoma.

magarusul Squishy

Povestea pe scurt: “victima” se afla in preajma unei sosele foarte circulate cand departamentul de politie din zona a fost anuntat. Ofiterul Kyle s-a chinuit destul de mult cu Squishy (numele provizoriu ales pentru magarus) si l-a urcat in masina de politie, ducandu-l in siguranta la un adapost pana cand ii vor fi gasiti stapanii.

magarusul si cameramanul

Partea amuzanta este ca, probabil din cauza emotiilor primului drum pe bancheta din spate a masinii de politie, Squishy a confundat masina cu propria toaleta (ca sa fim bine intelesi: a facut treaba numarul doi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.