mai exista si oameni minunati

Mai exista si oameni minunati

Mai exista si oameni frumosi! Din pacate tot mai putini si ii intalnesc tot mai rar!

Pe Iulia o cunosc de 30 de ani, insa de prea mult timp am pierdut legatura. Am copilarit impreuna si vreme de cativa ani a fost prietena mea cea mai buna, prima!

Multe dintre “aventurile” impreuna mi-au ramas intiparite in minte mai mult prin prisma povestilor auzite de la parinti. La varsta de 5 ani ne-am mutat, Iulia a plecat si ea.

Ultima amintire pe care o am cu ea, de atunci, e dintr-o masina, o dubita care ne ajuta sa ne mutam. Stiu ca am strans-o tare-tare in brate si ca am plans tot drumul. Era prima data cand ma desparteam de cineva drag, si a fost greu!

O perioada ne-am scris, nu prea aveam ce sa ii povestesc pentru ca la mine la tara totul se desfasura cu incetinitorul. Pentru ea Timisoara era insa altceva, prieteni noi, diversitate. Era (si e) o artista! Imi trimitea desene pe care le pastrez cu drag si acum.

Timpul, viata, alegerile, au facut ca legatura noastra sa se stopeze, pana in primul meu an de facultate cand m-am mutat in Timisoara. Si atunci am revazut-o!

Mi-a adus un ursulet, pe care l-am pastrat cu mare drag; ii pusesem numele Iulia si era talismanul meu. Nu stiu de ce nu ne-am mai intalnit dupa. Am locuit 8 ani in Timisoara dar nu am pastrat legatura. Intr-o zi mi-a scris, nu avea sa imi dea o veste buna si de atunci, ne mai scriam uneori de ziua noastra.

Anul acesta, in ianuarie, am decis sa facem nunta. Dupa ce am depasit nebunia de la inceput cu organizarea, i-am scris Iuliei. Voiam sa imi faca ea buchetul miresei, asa avea o semnificatie pentru mine. Nu era nimeni mai potrivit decat ea si nici nu as fi putut face o alegere mai buna.

De la buchet a ajuns sa imi faca tot ce tine de aranjamente: cocarda, lumanari, aranjamente sala, pernita pentru verighete. Este extrem de talentata si nu s-a dat batuta, chiar daca trebuie sa recunosc ca uneori nici eu nu ma mai suportam. Am zapacit-o destul de mult cu nehotararea mea, dar a meritat, totul a iesit foarte frumos!

De foarte multe ori ma plang de oamenii din jur, de situatiile neplacute pe care acestia le creaza fara sa aiba motive intemeiate. Am intampinat foarte multe persoane de acest gen, de-a lungul anilor, insa am descoperit (sau redescoperit) si oameni minunati, oameni care merita!

Acum inteleg de ce te-am strans asa de tare in brate in urma cu 25 de ani, a meritat! Iti multumesc pentru tot! Sper sa ramai la fel si sa ai alaturi in viata doar oameni minunati!

buchet mireasa

pernita pentru verighete

pernita pentru verighete frontal

lumanare nasacocarda nasaaranjament pentru masaaranjament din flori pentru masaaranjament masa prezidiuaranjament masa prezidiu

V-am impartasit cateva imagini cu aranjamentele realizate de Iulia nu pentru a ii face reclama, ci pentru a va da seama cat este de talentata. Alegeti intelept atunci cand faceti “pasul cel mare”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.