regele mihai inmormantare

Maine, la Curtea de Arges, il inmormantam pe Regele Mihai

Crescand alaturi de trei generatii, am stiut de mic copil cat de greu a fost in anumite perioade istorice, sa le zicem asa. Regele Mihai era subiectul preferat de mult prea multe ori in casa.

Strabunicii se plangeau ce greu era pe vremea regilor, bunicii pe vremea comunistilor. Iar parintii il plangeau pe Ceausescu si erau nemultumiti de democratie. Cam asta este un mic rezumat al discutiilor din casa parinteasca.

Stiti si voi ca a murit Regele Mihai. Nu o sa scriu nimic politic sau istoric, pentru ca nu sunt subiecte care ma intereseaza sau care imi fac placere.

Daca ati fi vrut sa va luati “Ramas Bun!”, atunci trebuia sa ajungeti la Palatul Regal din capitala. Sambata trebuie sa mergeti tocmai pana la Curtea de Arges, daca vreti sa participati la inmormantare.

Nu am avut curiozitatea sa citesc de ce a murit, era batran oricum, si nici sa aflu ce personalitati “de vaza” o sa vina la noi in tara.

Regele Mihai va fi inmormantat la Curtea de Arges

Cu siguranta multi regi si regine, printi si printese, duci si ducese, principi si principese, arhiduci si arhiducese. Probabil si seici.

O sa vedem o mica “mare de oameni” care au roluri importante in cartile de istorie pe care copiii nostri le vor citi in viitor.

Cred ca e interesant de urmarit un astfel de eveniment, tinand cont de faptul ca rar se intampla asa ceva.

Pasionata fiind de tot ce inseamna acest stil de viata, mi-ar fi placut sa particip si eu la eveniment. Pentru ca pana la urma este chiar asa ceva.

Dar, pentru ca o sa fie multe categorii de oameni care o sa-mi “atate nervii” si pentru ca probabil se vor “calca in picioare”, o sa ma abtin.

Cu siguranta o sa apara imagini “inedite” in mediul online si o sa pot sa-mi delectez privirea.

sursa imaginii: http://bit.ly/2j8karN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.