Matrix de Romania

Va amintiti de simpaticul Razy Gogonea si de celebrul sau dans breakdance inspirat din filmul “Matrix”? In cazul in care nu va amintiti sau in cazul in care nu cunoasteti acest “personaj”, trebuie sa stiti ca acesta este un roman extrem de talentat, un roman care in anul 2011 a participat la concursul “Britain’s Got Talent” si care a impresionat poporul britanic (s-a clasat si pe locul al patrulea).

Reusind sa devina o vedeta de talie internationala, romanul care parca nu are oase in corp si care sfideaza gravitatia, a reusit sa isi schimbe si viata. Astfel, in zilele noastre, Razy Gogonea este platit pentru cele 2 minute si jumatate de spectacol oferit cu sume care variaza intre 2500 si 5000 de lire sterline, in functie de angajator.

Astfel acesta a reusit sa concerteze in tari precum China, India sau Rusia, a ajuns sa isi cumpere tot ceea ce isi doreste (pentru cunoscatori o masina Ford Focus Zetec S) si astfel a ajuns sa impresioneze o lume intreaga cu talentul sau. Ceea ce este de laudat la acest talentat roman este faptul ca acesta nu s-a limitat doar la acest dans, din acest motiv Razy pregateste un spectacol (“Cirque Matrix”) care ii va lasa cu gura cascata pe toti fanii. Ce parere aveti despre Gogonea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.