Mesaje gratuite

De ce noi, femeile, trebuie sa fim uneori atat de “aeriene”? De ce trebuie sa lasam mereu pe ultima suta de metri ceea ce trebuie sa facem si atunci sa ne dam “de ceasul mortii’ pentru a rezolva situatia? Si nu cred femeile care zic “Eu nu sunt asa!”, toate suntem asa (intr-o masura mai mica sau mai mare)! Nu suport atunci cand nu imi pot folosi telefonul mobil, chiar daca doar eu sunt de vina pentru asta. Nu suport atunci cand patesc acest lucru chiar in zilele in care depind de el, in zilele in care daca nu il folosesc sunt ca si “legata la maini”.

Nu stiu cum se intampla ca de foarte multe ori raman fara credit fix atunci cand am mai multa nevoie sa comunic cu lumea. Asadar, pentru toate “ametitele” care seamana cu mine, am insa o veste buna, si anume serviciul de mesaje gratuite. Simplu, usor de folosit, rapid, eficient, acest serviciu reuseste sa ma scoata din impas de fiecare data cand am nevoie. Indiferent de reteaua de telefonie pe care o folosesti (Orange, Cosmote, Vodafone), acest serviciu iti ofera posibilitatea sa trimiti mesaje chiar si atunci cand nu mai ai mesaje sau credit pe telefon.

Cel mai important este faptul ca beneficiezi gratuit de aceste mesaje, pana la 160 de caractere, fara sa iti faci un cont si sa te loghezi. Sa nu ma intelegeti gresit, exista si posibilitatea sa va creati un cont de utilizator, este chiar mai avantajos deoarece puteti trimite mai multe mesaje, la preturi avantajoase.

In cazul in care aveti o companie si doriti sa trimiteti mesaje informative clientilor puteti sa va alegeti un abonament avantajos, un abonament care va va facilita interactiunea. Imi place foarte mult si faptul ca aceasta aplicatie poate fi integrata in propriul site, punand astfel la dispozitia tuturor o modalitate de comunicare eficienta si rapida. De asemenea puteti primi zilnic pe telefon prin mesaj, la ora dorita, Horoscopul si Cursul Valutar BNR, asadar doar motive de bucurie pentru persoanele active. Voi ati folosit pana acum acest serviciu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.