mosule, ce tanar esti

Mosule, ce tanar esti!

Exista numeroase “versiuni” ale Mosului, in functie de fiecare locatie in parte. Daca sunteti curiosi cum arata un Mos Craciun modern, atunci cu siguranta trebuie sa il cunoasteti pe Paul Mason.

Poate fi intalnit in mall-ul Yorkdale din Toronto si il putem admira in diverse costumatii pe acest frumos si talentat Mos modern care are in spate o cariera de 30 de ani in modeling.

mos craciun modern

Pentru toti cei care si-au facut o poza (un selfie) cu Mosul model si au postat-o pe retelele sociale folosind hashtag-ul #YorkdaleFashionSanta au fost donati cate 1$ catre Fundatia SickKids. In felul acesta Craciunul a fost un eveniment caritabil si putin mai interesant.

paul mason mos craciun

paul mason
Trebuie sa stiti insa ca nu copiii au fost “tinta” acestui Fashion Santa, ci adultii. Paul Mason nu a vrut sa “deterioreze” imaginea de Mos Craciun traditional si in felul acesta a incercat sa nu apara prea des langa aceste inocente si gingase creaturi.

fashion-santa-paul-mason-yorkdale-mall-7 fashion-santa-paul-mason-yorkdale-mall-9 fashion-santa-paul-mason-yorkdale-mall-21 fashion-santa-paul-mason-yorkdale-mall-24 fashion-santa-paul-mason-yorkdale-mall-50

Cum arata Mos Craciun in imaginatia voastra? Va doresc sarbatori linistite in continuare!

2 thoughts on “Mosule, ce tanar esti!

    1. mara Post author

      :)) ar fi frumos sa ne aduca cadourile si un alt fel de “mos” (ma refer strict la copiii din generatiile 25+)

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.