biciclete

Noutati in legatura cu voucherele pentru biciclete

Am scris la sfarsitul lunii iulie (anul curent) despre experienta mea cu voucherele oferite de catre Primaria Capitalei. Daca nu va mai amintiti povestea, o scriu acum pe scurt.

In cazul in care voiai sa beneficiezi de un voucher gratuit oferit de primarie, trebuia sa te inscrii (puteai si online). Valoarea voucherului era de 500 de lei si il puteai folosi pentru a-ti achizitiona o bicicleta. Au fost oferite 5000 de vouchere.

Vouchere gratuite pentru biciclete

Rolul acestei campanii era pentru a ajuta persoanele care isi doresc o bicicleta dar nu-si permit. Cred ca in acest fel se incerca si o fluidizare a traficului rutier, nu sunt insa sigura 100%.

Pentru ca numarul solicitarilor pentru acest voucher a depasit asteptarile organizatorilor, campania a fost suspendata si implicit oprita.

Intamplator, in urma cu cateva zile, imi scrie o prietena ca a vazut un voucher de vanzare pe Olx. Din pacate (sau din fericire) pana cand am intrat eu online anunturile au fost dezactivate.

Probabil printre persoanele care primisera voucherul, unii erau doar “vanatori” de oferte (care apoi le-au scos la vanzare).

Numarul voucherelor gratuite a fost suplimentat

Pretul de vanzare a voucherele pe website-urile de specialitate era intre 200 si 400 de lei, in functie de vanzator.

Din fericire, voucherele erau nominale si netransmisibile. Asadar, mai exista si corectitudine in tara noastra, din cand in cand.

Se pare ca ieri a fost aprobata suplimentarea voucherelor pentru biciclete cu inca 25.000 (aproximativ atat de multe persoane se inscrisesera pentru aceasta campanie).

Vestea buna este ca proiectul a avut un impact pozitiv in randurile bucurestenilor, dar si ca Olx a dat dovada de profesionalism blocand anunturile celor care-si doreau sa faca bani pe seama celor care nu au fost atenti la toate detaliile campaniei.

sursa imaginii: http://cnn.it/2wnjYJg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.