film

Nu ai fost saptamana asta la film? Mergi la Shazam!!

Ai fost la film saptamana asta? Daca nu, atunci fuguta la Shazam!, pentru ca merita!

Trebuia sa ajungem de miercuri la acest film, dar din necunoscute motive, cei de la Grand Cinema din mall Baneasa au anulat difuzarile. Cred ca nu va rula deloc Shazam! acolo, nu sunt sigura.

Probabil in tarile civilizate ai fi primit cel putin un film gratuit pentru disconfortul creat. La noi, te bucuri ca te-au sunat inainte, ca sa nu mergi pana acolo si ….

Shazam!, un film care merita vazut!

Am fost la Cinema City in Park Lake, intr-o sala mult prea mica pentru asa un film si cu siguranta cu un public care … inca nu a inteles notiunea de cinema si “acting in society”.

Dar … filmul merita fiecare banut. Foarte bun, din toate punctele de vedere. Mi-a explicat A. cum era in comic books cu Shazam si Captain Marvel, dar nu asta face filmul asa important pentru mine.

Nu cred ca exista copil care sa nu-si doreasca sa aiba puteri speciale si sa devina mai repede adult. Cu totii am trecut prin aceasta perioada.

Mi-am dorit pe rand sa zbor spre locuri in care sa fiu doar eu. Sau sa fiu foarte puternica pentru a pune la punct baietii pe care nu-i suportam.

Alege sa gandesti pozitiv!

Alteori mi-am dorit sa pot sa fiu invizibila, pentru a spiona oamenii. Stiu, o etapa ceva mai ciudata in procesul meu de maturizare.

Sa revin la Shazam!, are de toate, din punctul meu de vedere. Are o poveste foarte buna, mult suflet, familie, supereroi, glume, actiune, actori care joaca bine.

Stii sentimentul ala cand iesi din sala de cinema dupa ce ai vazut un film cu supereroi foarte bun!?

Ei bine, e sentimentul care-ti reda speranta in tot ce inseamna humanity.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.