restaurant

Nu credeam ca voi recomanda un restaurant vreodata, dar …

Cauti un restaurant bun in Bucuresti? Atunci poti incerca restaurantul libanez Tulin.

Nu prea sunt genul care recomanda locuri cu mancare, pentru ca gusturile nu se discuta, dar in cazul in care sunteti in pana de idei si vreti sa va rasfatati, merita o incercare.

Am ajuns din intamplare cu niste prieteni si am mancat probabil cea mai buna lipie din viata mea. Da, stiu, pare greu de crezut ca merita sa alegi un restaurant doar pentru lipie, dar chiar e foarte buna.

Un restaurant cu mancare buna

E facuta din faina integrala … miam miam. Halloumi am mancat iar foarte bun, niste sarmalute cu frunze de vita de vie si orez, celebrul humus si inca ceva cu boabe de naut (am uitat cum se numeste).

Nefiind fan carne nu va pot recomanda nimic. A pentru ca e cu lista lui restransa de macare a primit un piept de pui simplu la gratar, foarte bun din punctul lui de vedere.

Pentru ca nu era ceva planificat, nu ne-am luat odrasla, asa ca nu stiu daca accepta animale de companie. Incercati sa dati un telefon inainte.

Au si terasa, dar cand am fost noi era rezervata pentru un eveniment. In cazul in care voi mai ajunge acolo vreodata intreb daca accepta si cainii civilizati.

Alege sa mananci echilibrat. Nu fa exces!

Aveau si cateva dulciuri care “sunau” interesant, din pacate nu ma pot rasfata cu atat de multe la o masa.

Doar zilele trecute ma plangeam de vesnica lupta cu kilogramele in plus si acum sa scriu despre deserturi insiropate … ar fi ceva.

Eu de regula merg pe aceasta regula la restaurant: o supa si un desert. Sau startere sau un fel principal. Niciodata mai mult si nu alte combinatii. Pentru ca nu pot manca mai mult, ar insemna si risipa de bani si … prea mult rasfat.

Din cand in cand ne putem rasfata consumand ceva gatit de altii, iar atunci incercati sa nu exagerati mancand excesiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.