alcoolici

Nu imi plac alcoolicii!

Bunicul din partea mamei a fost alcoolic, incurabil, daca exista aceasta categorie. Inca traieste si inca bea, dar nu mai poate ca si in perioada lui “de glorie”.

Pentru mine persoanele care consuma alcool in mod frecvent, adica cele dependente de alcool, sunt ca si inexistente. Nu le suport!

Aproape toti copiii care au in familie un membru dependent de alcool ajung la maturitate fie sa “urasca” aceasta activitate, fie sa o “imbratiseze”. Din ceea ce am observat la oamenii din jurul meu.

Alcoolici amuzanti si mai putin haiosi!

Una este sa bei ocazional (chiar daca e in cantitati “industriale”) si alta sa fii alcoolic. Chiar si alcoolicii astia se impart in doua categorii: cei care sunt amuzanti si cei care iti distrug viata.

Cei care iti distrug viata ar merita sa sufere, din punctul meu de vedere, cel putin atat incat sa realizeze ca sunt “ultimii oameni”.

Cei amuzanti sunt cei care fie sunt atat de beti incat isi fac un tatuaj (pe care apoi il regreta toata viata), fie se dezbraca in public (prin filme mai sar si in tot felul de fantani, lacuri), fie dau foc la obiecte (astia sunt putin de speriat).

Conteaza foarte mult si tipul de alcool pe care il consumi, acesta dictandu-ti tipul de mahmureala pe care o sa o resimti a doua zi.

Alcoolul este ca un drog!

Cele mai rele sunt combinatiile (vodka cu bere, vin cu vodka, bere cu vin), acestea ajungand foarte mult sa iti intensifice betia.

Consider ca alcoolul te poate ajuta sa depasesti perioadele dificile din viata. Trebuie insa folosit la fel ca si un medicament, cu moderatie.

Daca ajungi sa uiti care este motivul pentru care ai deschis sticla cu tarie, atunci ai o mare problema.

Incearca sa gasesti o ocupatie constructiva, pozitiva, atunci cand vrei sa bei ceva.

sursa imaginii: http://bit.ly/2wtU33v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *