persoane false

Nu suport persoanele false si nu le voi intelege niciodata

Astazi este despre persoane false! Probabil cea mai urata trasatura de caracter, din punctul meu de vedere.

Consider ca esti fals atunci cand nu stii cine esti sau cand vrei sa impresionezi, sa fii ceea ce nu esti. In ambele situatii, pentru mine, esti un om egal cu zero.

De cand sunt matura, sa zic asa, relatiile de amicitie create sunt inexistente. Si asta pentru ca nu suport falsitatea.

Cand cineva ma cunoaste, eu sunt genul vorbaret, glumet, cel care asculta si da sfaturi. Perfect pentru a lega o prietenie.

Cu toate astea, ma voi opri tot timpul atunci cand incep sa fiu luat de fraiera. Si nu ma opresc in sensul ca plang si ma dau cu capul de pereti, ci pur si simplu omul acela nu va mai exista pentru mine.

Uneori ma intreaba A. de ce nu le zic ceva, de ce nu reactionez in acele momente. Nu stiu exact, consider ca unii nici macar nu merita asta.

Sau poate m-as consuma prea mult gandindu-ma cum sa reactionez cat mai bine. Pur si simplu nu imi vin cele mai bune raspunsuri pe loc si aleg sa tac si sa ignor.

Cum suportam persoanele false?

Sa revin la prietena mea, falsitatea. Sunt foarte multe femei false si frustrate. Si barbati, dar in cazul lor lucrurile sunt mai simple. O sa le discut alta data.

Acum ma refer strict la femeile false pe care le recunosti foarte usor. Fie vorbesc cumva, special, au un timbru al lor, atat ca si intensitate, cat si ca si modalitate de a articula cuvintele.

Fie sunt vesnic cu lauda in gura, desi ele par a-si plange de mila. Ele vor fi cele care te vor jigni gratuit, de fiecare data cand le lasi ocazia.

Ele vor fi cele care vor vorbi cu un aer superior, doar pentru a-si masca nesiguranta.

Daca si voi aveti astfel de femei in jurul vostru, ignorati-le! Asta doare cel mai mult! De obicei ele sunt mai triste decat voi.

Sa fii nesatisfacut sexual, intelectual/profesional, social/uman, este foarte dureros. Ganditi-va ca nu si-ar dori sa fie asa, dar le lipseste ceva sau cineva si … nu stiu sa reactioneze altfel.

Va doresc fericire, falselor! Si un orgasm!

sursa imaginii: http://bit.ly/2Aozt6D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.