femei puternice

Nu te poti incredere in forta bratelor unei femei din prezent

Uneori vezi femei atat de puternice, incat ti-ai dori sa fii si tu asa. Nu ma refer acum la amazoane sau la Wonder Woman, ci pur si simplu la femei carora nu le este frica sa fie singure in societate.

Fiind sexul frumos, cel care are nevoie de forta fizica a unui barbat pentru a putea trai, am invatat ca nu e nevoie sa fim puternice (strict din punct de vedere fizic).

Si, de-a lungul anilor, am ajuns sa depindem in totalitate de “forta masculina” din jurul nostru.

Nu mai putem cara un dulap sau un sac cu cartofi. Uneori chiar si plasa de cumparaturi poate fi prea grea pentru bratele noastre delicate.

Cu toate astea, sa nu uitam, ca in trecut, femeile erau capabile sa munceasca “cot la cot” cu barbatii.

Aveau bratele mai puternice decat ale unor sportivi de performanta din zilele noastre. Nu le era frica sa traga un pumn la nevoie. Sunt sigura ca putea fi chiar si fatal.

Mie imi lipseste uneori aceasta forta. Inca din copilarie am realizat ca o lupta corp la corp cu un barbat va fi in dezavantajul meu. Chiar si daca viata mea ar depinde de asta.

Crescand alaturi de un frate si avand deseori “altercatii” (nu ne ajungeau putinele jucarii pe care le aveam), am realizat ce inseamna forta masculina.

Cu toate ca eram (sunt) mai mare ca si el cu aproape 4 ani, pe masura ce crestea forta lui ajungea sa o egaleze si apoi depaseasca pe a mea. Cred ca deja de pe la 7 ani ai lui am incetat sa ne mai batem, pentru ca eu pierdeam tot timpul. Si se lasa cu plansete.

Asa ca, acum, sunt convinsa ca daca un barbat ma va ataca vreodata (nu sotul) nu am sanse sa castig o batalie cu el, chiar daca asta ar insemna sa-mi pierd viata.

Mi-ar placea in astfel de situatii sa mai fi pastrat ceva din forta femeilor din trecute.

sursa imaginii: http://bit.ly/2AP61KK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.