homosexuali

O casnicie fericita este posibila! Trebuie doar sa-ti doresti asta!

Ieri, 8 Martie, matusa si unchiul meu au implinit 60 de ani de mariaj. Nunta de ametist. O casnicie fericita, as putea spune si … lunga.

Este al doilea eveniment de acest gen din familia mea.

Va spuneam ca sunt crescuta intr-o familie in care am locuit impreuna mai multe generatii: de la strabunici la nepoti.

Familia a fost un factor important in copilaria mea, pentru ca eram unii pentru altii. Am crescut cu ideea ca o familie fericita este una in care suntem prieteni unii cu altii.

O casnicie fericita presupune multa munca!

Nu a existat moment in care eu sa le zic “buna ziua” strabunicilor sau sa fiu exclusa de la discutiile “de oameni mari”.

Toata viata mi-am dorit relatia pe care o aveau strabunicii. Matusa care a sarbatorit nunta de ametist e una din fetele lor, adica sora bunicii.

Citeam un articol in care relatiile de acest gen, de lunga durata, ar putea fi posibile si datorita unei gene.

Mai exact ar exista “hormonul dragostei” care ar putea sa aiba un rol important in atasamentul pe care il avem fata de cei alaturi de care traim.

Sunt convinsa ca e posibil asa ceva, dar mai mult decat atat, cred ca este foarte importanta copilaria.

Fiecare relatie este unica!

Pentru ca modul in care percepem lumea si interactionam cu cei din jur, atunci se formeaza. Daca in jurul tau ai doar exemple negative, este destul de greu la maturitate sa-ti mai schimbi perceptiile.

Observ asta si in jurul meu, in relatiile pe care le au prietenii si cunoscutii. Mare parte din ei respecta un tipar din copilarie. Un tipar pe care l-au apreciat, fara sa-si dea seama despre asta.

Daca vrei ca al tau copil sa fie fericit si sa aiba o familie in care sa se simta “acasa”, atunci ofera-i o copilarie in care doar asta vede.

Tot ceea ce faci se va regasi candva si cumva in comportamentul si perceptiile lui. Ai grija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.