pui grill

O discutie inteleapta in parcarea Kaufland

Ce frumos arata Bucurestiul atunci cand Soarele “decide” sa paraseasca confortul oferit de norii protectori. Ce frumos luminat e “caldaramul” si ce fericiti par oamenii. Sau poate sunt doar eu cuprinsa de nostalgia venirii Primaverii.

Si astfel, ieri, cu aceste ganduri melancolice in capsor, cobor din fioroasa mea masina (not!) in parcarea de la Kaufland (cel din Colentina, pentru curiosi).

Pasesc bucuroasa spre supermarket deoarece am gasit un loc de parcare aproape de intrare si nu voi fi nevoita sa-mi “duc in spate” prea mult cumparaturile.

Auzi expresii intelepte acolo si atunci cand nu te astepti

Chiar cand trec pe langa zona cea mai “aromata” a parcarii, cea in care este coada tot timpul zilei, cea cu mancarea de tip fast-food, aud urmatoarea expresie: “sunt toti egali”.

Va amintiti ca eram deja euforica datorita catorva raze razlete de soare. Probabil aceasta stare a mea a contribuit la “distorsionarea” expresiei, pentru ca eu am inteles: “suntem toti egali”.

Pret de cateva secunde, cu lacrimi in ochi, am avut tendinta de a merge spre vanzatoarea de la Grill si a o ruga sa iasa de dupa tejghea pentru a o putea imbratisa.

Nu imi venea sa cred ca aud, tocmai in acel loc, oameni de acest gen, oameni care incearca sa faca lumea un loc mai bun (parca in engleza suna mai bine “a better place”).

Sa fii om, e lucru mare!

Tocmai in locul in care se vinde probabil cea mai nesanatoasa mancare din tot supermarket-ul, tocmai in zona in care oamenii isi savureaza micii langa o bere si discuta politica sau sport, tocmai acolo se discuta aprins si despre egalitatea dintre oameni!?

Era cea mai frumoasa si emotionanta poveste traita de mine intr-un supermarket, market, magazin, bodega.

Totul a durat, din pacate, doar cateva secunde, maxim 15, pentru ca dupa ce m-am intors in directia vanzatoarei am realizat ca nu oamenii erau egali, ci puii!

Puii la rotisor erau egali, mama lor de pui bine rumeniti! Nici vorba de egalitate intre oameni, intre sexe sau orice fel de egalitate va mai trece voua prin cap.

Problema lor era daca puii sunt egali sau nu! Ca deh, e important ca la acelasi pret sa-ti cumperi puiul cu cea mai multa carne. Nu ti-ai dori sa-ti traga teapa vanzatoarea, nu-i asa?!

sursa imaginii: http://smu.gs/2mJjLvW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.