amanam de teama

O intrebare care ma macina de dimineata: cum ar trebui sa fie o femeie?

Cum ar trebui sa fie o femeie? O intrebare la care nu poti da un raspuns simplu, scurt, la obiect. Este exact acelasi lucru ca si a defini un barbat.

Putem generaliza, dar viata ne-a demonstrat ca suntem diferiti, unici. Cu toate ca ne asemanam si ne “adunam” in grupuri, nu suntem la fel. Cred ca nici nu ar mai avea vreun farmec, ar fi monotonie.

De dimineata am iesit cu cainele, ca de obicei, rutina. Si vad o femeie care-si sufla nasul in palma si arunca mucusul (secretia nazala, care dupa zgomot parea una provenita din sinus) pe jos.

Daca am considerat scarbosi barbatii care scuipa pe strada, pe care in continuare nu-i suport, la aceasta femeie am inlemnit. Pe bune!

Ce poate face o femeie?

M-am oprit din mers, am stopat lesa cainelui si … pret de cateva secunde nu am mai gandit.

Si atunci mi-a venit in cap ca astazi despre asta vreau sa scriu. Cum ar trebui sa fie o femeie. Ei bine, nu asa!

O femeie care nu era om al strazii. Parea bine imbracata, din aspectul hainelor si al fetei/parului, parea ingrijita, o femeie care se respecta. Avea undeva in jurul varstei de 50 de ani.

Cu aceasta modalitate de a scapa de mucii din nas, pe scurt, sunt obisnuita. Am copilarit in mediul rural si taranii de acolo nu aveau acces la servetele care sa nu se dezintegreze in masina de spalat (eram ironica). Nu aveau nici masina de spalat.

Daca faci asta, chiar daca sa zicem ca nu mai puteai respira, intinde-ti mucii pe haina, nu-i arunca pe strada si mai ales cand trece cineva pe langa tine.

Sa fii femeie nu e deloc usor!

Nu are rost sa mai mentionez faptul ca eu eram la 2 metri de ea si cainele putea fi cu usurinta noua gazda a mucilor ei.

Asa ca, o femeie trebuie sa fie femeie. Nu spune nimeni sa porti manusi si sa bei ceaiul cu mici inghitituri si cu degetul mic putin ridicat. Dar nici sa fii mai rau ca si un barbat.

In alta ordine de idei, ieri seara vazusem penisul unui concetatean care nu a mai rezistat pana acasa si nu i-a pasat ca e in raza mea vizuala. In plus, il mai si flutura cu mandrie. Ca si orice alt animal.

Frumoasa viata-n capitala. Si nici macar nu locuiesc intr-un cartier rau-famat al orasului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.