supraponderala

O pizza buna in Bucuresti, mergi la Mamizza. Recomand.

Vrei sa mananci o pizza buna in Bucuresti? Poti incerca Mamizza, recomand.

In vara un prieten mi-a sugerat aceasta pizzerie pentru ca e permis accesul animalelor de companie. Si uite asa, intr-o seara de Duminica sau Sambata (nu retin) am mers tot familionul.

Accesul cu animale de companie este permis pe terasa, nu sunt sigura daca si in interior. Cert este ca a fost ok din toate punctele de vedere. Si pizza si servirea.

Imi plac locurile in care cei care servesc nu sunt “lingai”, daca stiti la ce ma refer. Si imi place pizza, mai ales una buna.

O pizza buna in capitala

Prima data cand am mancat pizza in varianta “de la tara” a fost wow. Cu toate ca mama noastra avea o cu totul si totul alta notiune despre ce e pizza.

In timpul copilariei mele mama ne facea pizza “rustica”, ii zicea. Era cam asa. Un strat de paine, facuta in casa, ceva mai veche (nu cu mucegai).

Peste punea bulion sau facea un sos din bulion, nu mai stiu exact. Apoi peste punea un tip de salam de vara care era picant si foarte gustos. Tot facut in casa. De fapt tot ce am consumat pana la varsta de 15 ani cand am plecat de acasa era home made.

Conteaza ingredientele si apoi reteta

Si apoi peste punea ou batut cu branza si verdeturi. Cred ca era si ceva lapte la un moment dat in oul ala, nu imi mai amintesc. Bomba calorica, daca ar fi sa intrebi un nutritionist.

Eh de atunci si pana acum am reusit sa mancam cateva pizza. Unele mai bune, altele mai putin bune. Cert este ca am ajuns cel putin la o oarecare experienta si pot spune cand e sau nu buna o pizza.

Cel mai mult conteaza ingredientele. Sa fie de calitate, proaspete. Clar si o reteta buna pentru blat, sos si combinatiile facute. Dar daca ingredientele nu sunt ce trebuie, degeaba ai reteta. Parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.