O primavara perfecta

Dupa o iarna nu foarte lunga insa destul de friguroasa, a venit in sfarsit si primavara mult dorita. Chiar daca inca ne este frica sa urcam in pod hainele si incaltamintea de iarna, tot mai des soarele de afara ne obliga sa ne imbracam cat mai “sumar”. Aproape fiecare persoana se bucura de venirea primaverii, insa pentru noi, femeile, aceasta are conotatii aparte. Primavara inseamna pentru foarte multe femei o perioada de bucurii, parca acum incepem sa reapreciem frumusetea, incepem sa fim din nou rasfatate si iubite de barbatii de langa noi (chiar daca in luna Martie acestia sunt cumva “obligati” sa ne rasfete).

Pentru mine primavara inseamna o stare de bine generala, mai multe motive sa zambesc unui soare prietenos, mai multe motive sa admir natura care prinde culoare. Mai multe motive sa ma reindragostesc la fiecare 5 minute de prietenul meu perfect (chiar si dupa 7 ani tot perfect e:)), mai multe motive sa ma simt mai frumoasa chiar daca anii incep sa isi puna incet dar sigur amprenta pe tenul meu.

Fiecare anotimp are ceva frumos care imi incanta sufletul, insa primavara ma fascineaza pentru ca in ultimii ani nu am putut sa ma mai bucur de ea ca si in trecut. Din pacate poluarea incepe sa isi puna amprenta asupra anotimpurilor si uneori trecerile se fac brusc, iar extremele se resimt de la o zi la alta.

Imi amintesc cu drag de copilarie, de acele primaveri in care mirosul de pamant umed si de copaci infloriti imi rasfata narile, de peisajul care se schimba de la o zi la alta, de natura care prindea viata in timp ce ma uitam la ea.

Acum uitam sa ne bucuram de aceste lucruri marunte insa atat de complexe, de aceste lucruri fara de care noi nu am fi existat astazi. Eu ma bucur din plin de aceasta primavara, incerc sa o “cuprind” in intreaga ei splendoare, incerc sa ma identific cat mai mult cu ea si sa ma incarc cu energia ei pozitiva. Voi ce faceti primavara aceasta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.