O sarcina de “milioane”

Frumoasa, talentata, inteligenta, cu o cariera de succes si o casnicie care pana acum nu a atras atentia ziarelor de scandal, Beyonce este si va ramane idolul a milioane de femei din intreaga lume. Acesta este si principalul motiv pentru care viata artistei este “disecata” zi de zi, ora de ora. Insa atunci cand esti o persoana publica trebuie sa te obisnuiesti cu acest lucru, pentru ca in acest fel iti castigi “painea”.

Nu obisnuiesc sa acord foarte mare importanta zvonurilor de natura personala ale diferitilor artisti, insa recent am citit ca Beyonce ar fi din nou insarcinata. Mai mult decat “sarcina usoara!” (in cazul in care chiar exista o sarcina) nu imi trece in momentul acesta prin cap, insa ceea ce mi-a atras atentia a fost tinuta acesteia.

Chiar daca gurile rele afirma faptul ca aceasta rochie a fost special conceputa pentru a ii masca sarcina, Casa Givenchy s-a intrecut inca o data realizand o capodopera vestimentara. Probabil nu oricine ar putea purta cu atata gratie si demnitate o asemenea rochie (… si ce rochie, mon cher) cu o trena foarte lunga. Daca sarcina presupune adoptarea unor astfel de tinute, atunci sa tot fii insarcinata, zic!

bergwe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.