urare

O urare potrivita este una personalizata, nu credeti?!

Care e cea mai frumoasa urare pe care ai primit-o? Ar trebui sa existe un ghid al urarilor potrivite fiecarui eveniment? Oare exista deja?

In perioada liceului, incepand cu clasa a XII-a, am inceput sa realizez importanta urarilor. La zile de nastere, botezuri, nunti, inmormantari si asa mai departe.

Pe de o parte pentru ca atunci aparuse moda telefoniei mobile si a mesajelor, dar si pentru ca deja erai o persoana adulta de la care incepeau sa apara asteptarile.

O urare potritiva este cea in care te implici

Am avut multi artisti in familie, pictori, poeti, cantareti, din pacate de mine nu s-a lipit nimic din toate astea. Foarte multe din persoanele din partea mamei au fost talentate, chiar daca doar stiau sa lucreze manual de exceptie (de exemplu: cusutul).

De mine nu s-a lipit nimic, asa cum scriam si mai sus, dar nimic. Sunt pe langa orice. Singura chestie “artistica” este ca imi place sa scriu. Desi si asta practic ocazional si nici atunci nu imi place neaparat ce iese.

Dar scriu. Pot spune ca am si eu ceva de artist in mine. Si aceasta “pasiune” s-a transpus in compunerea unor mesaje interesante.

De exemplu atunci cand de Craciun si Paste fiecare primeste aceleasi mesaje copiate dintr-o parte-n alta, mie-mi place sa trimit mesaje personalizate.

Alegeri …

Cand aveam timp imi placea sa scriu in urarile mele exact ceea ce stiam ca isi doreste persoana respectiva sau ceea ce mi-ar placea mie sa mi se ureze.

Si cred ca uneori am avut cele mai reusite mesaje. Cu toate ca atunci cand scriu, daca imi bat capul, stiu sa compun ceva frumos, fata-n fata sunt dezastru.

Cred ca sunt genul care in loc de “Casa de piatra” ar putea spune “Casa de schimb valutar” sau orice alta porcarie de acest gen.

Si nu pentru ca mi s-ar parea amuzant, ci pentru ca de emotii zici cea mai mare porcarie pe care ai auzit-o vreodata si pe care iti doresti sa o fi uitat deja. Dar iti ramane acolo undeva blocata si va iesi la suprafata exact atunci cand nu iti doresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.