O vara retro!

Ma distrez copios de fiecare data cand fac cate o incursiune in dulapul mamei, deoarece unele articole par de pe “vremea lui Pazvante Chioru” (in secolul XVIII acesta formeaza un pasalac independent cu capitala la Vidin). Chiar daca moda se “incapataneaza” sa revina, chiar daca unele articole vestimentare sunt redesenate si regandite astfel incat sa corespunda cerintelor actuale, dulapul mamei ramane un etalon de buna dispozitie pentru mine. Stiind insa ca maica-mea a fost o femeie practica, nu m-am mirat atunci cand am descoperit si faimoasele fuste-pantalon.

La inceputul anilor ’80 aceste fuste erau un “must have”, iar dupa circa 20 de ani au revenit din nou “la putere”. Tin minte ca si in copilaria mea a fost o perioada in care s-a incercat reluarea modei cu aceste fuste-pantalon, insa rezultatele au fost fara succes. Asadar, vara aceasta, daca mai aveti o mama care si-a pastrat hainele din tinerete, puteti sa gasiti cateva haine care vor reusi sa va completeze garderoba de vara.

Fustele-pantalon sunt foarte comode si practice deoarece ofera libertate de miscare, fara sa va restrictioneze sau sa va puna in situatii dificile. In plus fustele-pantalon pot fi purtate oricand, daca suntem atente cum le combinam putem obtine atat tinute elegante, cat si casual (de zi cu zi). In cazul in care nu aveti o mama atat de “strangatoare” puteti face o vizita in magazinele cunoscute (online sau stradal) si astfel va puteti achizitiona ceea ce doriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.