orgasmul

Oare de ce nu se promoveaza mai mult orgasmul?

Unul dintre motivele principale pentru care biserica (din punctul meu de vedere) nu este “corecta”, este orgasmul. Cum am ajuns la aceasta concluzie, ramaneti sa aflati in randurile de mai jos.

Dragostea sau iubirea dintre un barbat si o femeie este “promovata” in cartile “biblice”. Doamne fereste sa fie dragoste intre persoane de acelasi sex. Din fericire, incet-incet se lucreaza si in acest domeniu.

Insa despre sex nu suntem invatati prea multe. Noi, ortodocsii, stim ca trebuie sa facem sex doar dupa ce ne casatorim si in ideea sa facem copii. Nu sa risipim “samanta” pe placerile noastre carnale. Iar eu cu asta nu pot fi de acord.

De ce nu se promoveaza orgasmul?

Biblia a fost “scrisa” pentru a influenta si manipula o societate “tanara”, sa zicem asa. Acum, pentru ca am evoluat, nimeni nu mai citeste Biblia, ci asculta sfaturile preotilor.

Iar acestia, din dorinta de a ramane totusi, cat de cat, ancorati in prezent, promoveaza cam ceea ce ar trebui sa fie valorile secolului nostru.

Motiv pentru care avorturile incep sa fie oarecum “permise”, casatoriile intre persoanele de acelasi sex si asa mai departe.

Ceea ce este un lucru bun, pentru ca, asa cum scriam si mai sus, societatea a evoluat. Nu mai pot fi respectate niste valori vechi de aproape 2 mii de ani.

Ceea ce eu cred

De ce insa nu se promoveaza si orgasmul, asta e problema mea. Din punctul meu de vedere ar trebui pus mai mult accent pe acest subiect, pentru ca este de fapt principalul motiv care tine o familie unita.

Daca un cuplu are o viata sexuala implinita, fericita, nu vor exista frustrari si astfel relatia lor va putea infrunta problemele financiare sau sociale care vor aparea.

In schimb, daca tu nu stii ce inseamna aceasta intimitate in cuplu, nu vei reusi sa fii fericit/a, niciodata.

Si totul se poate rezolva cu un simplu si singur (multiplu ar fi ideal) … orgasm. Un cuvant pe care ne este rusine sa il pronuntam si fata de prieteni, din pacate.

In articolul urmator voi incerca sa scriu ce ar trebui sa facem (sau ce cred eu), noi femeile, pentru a obtine placere la superlativ. Poate va este de ajutor.

sursa imaginii: https://bit.ly/2HzyuoF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.