Oua cu stil

Chiar daca sarbatorile pascale au trecut, inca ne putem bucura de stilul care a fost imprimat pe ouale de paste de cateva case de moda. Targhetul acestei idei a fost realizarea unor oua cu specific, astfel incat designerii sa isi poata puna amprenta pe ceva mai fragil decat trupul unei femei, si anume…oul.

Casa de moda Chanel a dorit sa realizeze ceva simplu, feminin si frumos, doi ochi “rimelati” si o buza “carnoasa”. Imaginatia este la indemana fiecarui om, ramane doar sa o folosim in cel mai distractiv mod si vom putea realiza ceva inedit chiar si cand vine vorba despre oul de paste.

Ou Chanel

Un alt ou incarcat de “feminitate” este cel realizat de Jason Wu, fata palida a unei femei cu buze senzuale emana mister si radiaza senzualitate. Materialul aflat la mare cautare anul acesta, dantela, face ca acest ou sa exprime perfect gingasia feminina.

Ou Jason Wu

Nici casa de moda Rag & Bone nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba de realizarea unui ou de paste special. O tinuta de piele cu fermoar poate fi oricand alegerea sexy si feminina pentru oul de paste fara inhibitii.

Ou Rag & Bone

Stafeta a fost ridicata atunci cand Eddie Borgo a realizat oul de paste auriu. Acesta are pietre pretioase cu forma conica incrustate in partea superioara a oului, iar imaginea de eleganta si opulenta este perfect reliefata.

Ou Eddie Borgo

Si nu in ultimul rand, John Derian a realizat un ou care ar putea parea bizar, daca nu ar fi atat de sugestiv. Nasturii de diferite dimensiuni, in culori perlate, au fost asezati astfel incat ideea de perfectiune si fascinatie sa fie scoasa in evidenta.

Ou John Derian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.