rre

Perdele de la Ikea care ne ajuta sa purificam aerul. Interesant!

Ikea va lansa gama de perdele Gunrid, care va ajuta la purificarea aerului din casele noastre. Si asa eram dornica sa-mi schimb perdelele si draperiile.

Bun, aceasta veste merita discutata putin, pentru ca vreau sa impartaesc cu voi o noua fobie a mea. Perdelele.

In copilarie, o data pe an schimbam perdelele. Era una din cele mai chinuitoare sarcini, mai ales atunci cand nu era taica-miu acasa, pentru ca trebuia sa o ajut pe mami.

Ce fel de perdele am ales

Te dor mainile, stai intinsa la maxim (mai ales daca ai o inaltime: putin peste un metru). Apoi acele sisteme groaznice si mecanisme pe care nimeni nu le schimba cu anii.

Sau cel putin la mine in familie nu s-au schimbat ani de zile. Pot pune pariu ca mai are maica-mea cel putin un geam cu acel sistem metalic de inchidere.

Cu siguranta perdelele schimba incaperea, motiv pentru care mi-a fost tare greu sa aleg cand a fost vorba de casa in care locuiesc.

Am decis sa aleg varianta practica, in detrimentul celei “de lux”. Asa ca am ales draperii inchise la culoare, simple, un fel de bumbac ca si material. Pentru ca in acest fel scap de soare. Perdelele sunt la fel, simple, ceva mai deschise la culoare, dar nu albe.

Anumite alegeri pot fi utile si pentru sanatate

Acum am realizat, de vreo 2 ani de fapt, ca ar arata mai bine casa cu niste perdele mai “scumpe”. Ale mele au fost 200 de lei per geam, tot de la Ikea.

Dar nu stiu spre ce sa ma indrept si cred ca voi fi atenta sa ma orientez pe cele impotriva poluarii. Par interesante, sa vedem exact cum vor fi.

Cu toate ca a noastra capitala nu e foarte poluata, se simte ca nu e aerul curat de munte. Momentan folosim un purificator si umidificator, dar niste perdele nu cred ca ar strica.

Sper ca editia sa fie si una interesanta, din punct de vedere coloristic si textural. Revin cu impresii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.