PFA Colteanu Cosmin – Servicii Webdesign si Content Writter

Numele meu este Colteanu Cosmin si reprezint firma PFA COLTEANU COSMIN. De la varsta de 15 ani lucrez in mediul online, atat la capitolul realizare de site, cat si la scriere de articole. Niciodata nu credeam ca voi ajunge sa fac site-uri pentru oameni importanti din aceasta tara, sa colaborez cu firme mari si sa am succes atat de mare. In meseria mea ma ocup de realizare de site-uri web, atat cele de prezentare, cat si magazine online, de promovare site, cat si optimizare seo. Toata experienta mea se axeaza pe lucruri practice, foarte putin teoretice. De la varsta de 15 ani am avut timp la dispozitie sa experimentez toate metodele de a face seo, dar am ajuns la concluzia ca nimeni nu iti va oferi informatia necesara daca nu oferi o suma de bani considerabila.

Imi amintesc momentul in care am descoperit programele de generare de backlink-uri. Toata lumea spunea in acel moment ca reprezinta cea mai buna metoda de a promova un site. Dupa nici 7 zile site-ul meu a intrat in sandbox, dar datorita unor lucruri pe care am reusit sa le stabilizez site-ul meu a revenit in top in mai putin de 30 de zile. Se spunea pe internet ca un site care a intrat in sandbox nu mai are sanse de a fi salvat, este un lucru fals, mai ales ca am testat personal asta. Site-urile care au fost penalizate pot fi readuse la viata, daca se respecta anumite conditii.

De fiecare data cand am incercat sa comunic cu o persoana mult mai experimentata decat mine am fost dat la o parte, mai ales din cauza varstei. Acum pot sa spun ca am invatat multe si ma laud cu peste 1000 de site-uri promovate. Am promovat site-uri de desene animate, de filme online, magazine online care au ajuns la 1000 de lei venit pe zi, asta datorita timpului prin care le-am rezolvat pe toate.

Eu lucrez cel mai bine singur, dar niciodata nu am refuzat o persoana care a dorit sa ma ajute. Am fost corect de fiecare data pentru cei care au colaborat cu mine, mai ales clientii care au facut platile la timp si m-au inteles cand a fost cazul. In continuare voi trece ” in revista” cateva lucruri cu care eu ma ocup :

– realizare site de la 0 atat in html, cat si in php ( phpfusion, wordpress, blogger, etc)
– promovare in motorul de cautare google, yahoo, bing
– optimizare seo atat din punct de vedere onpage, cat si offpage
– scriere de articole la preturi incepand de la 2 lei pe 100 de cuvinte ( pentru clientii de pe acest blog ofer o reducere de pana la 20%). De asemenea pentru cei care doresc mai multe articole, voi oferi diferite bonusuri. De exemplu: daca achizitionati 10 articole de 500 cuvinte primiti bonus 2 articole de 300 cuvinte.
– Prestari servicii seo: inscriere in directoare web 100 directoare – 15 lei
– Postat de comentarii dofollow si nofollow 100 de blog-uri – 10 euro
– Postat pe directoare de articole si realizarea articolului respectiv ( negociabil )

Aceste lucruri sunt doar o parte din ceea ce stiu sa fac, de aceea ii rog pe cei interesati in materie de content writter sau webdesign sa ma contacteze. Preturile sunt in functie de cantitate si de felul in care doriti sa fie treaba facuta. Atat in acest articol, va multumesc pentru atentie si va invit sa accesati blog-ul personal http://colteanucosmin.com pentru mai multe informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.