pisici posete sau posete pisici

Pisici, Posete sau Posete Pisici?

Am avut o copilarie extrem de frumoasa, cu mare drag as repeta-o daca ar fi cazul. Despre adolescenta si perioada urmatoare ei pot spune doar ca au fost la fel de frumoase, insa departe de “sanul” matern si au presupus o maturizare precoce.

Citeam astazi despre Pico, o casnica din Japonia, care iubeste atat de mult pisicile incat creeaza posete care arata exact ca si aceste simpatice feline. Sincer, la prima vedere m-au speriat putin posetele pentru ca par pisici reale si parca sa le vad atarnate la umarul cuiva … hmmm.

Incepusem cu frumoasa copilarie si adolescenta apoi am continuat cu pisicile, cat de coerente sunt gandurile mele(!). Voiam de fapt sa ii dedic aceste randuri celei mai bune prietene pe care am cunoscut-o in urma cu 15 ani, in anii de liceu (fara absente la romana).

Iti multumesc pentru aceasta deosebita prietenie si sper sa imbatranim frumos impreuna!

De fiecare data cand aud sau vad ceva in legatura cu pisicile ma gandesc la ea, cat de mult iubeste aceste “simpatice” feline. Mi-ar placea candva sa ii pot oferi o astfel de poseta, din pacate nu in viitorul apropiat pentru ca sunt editii limitate (si se vand doar pe Yahoo! Auction Japan) si pentru ca pretul uneia este in jur de 700 dolari.

In cazul in care va intereseaza care va fi urmatoarea poseta “lansata” pe piata puteti sa o urmariti pe aceasta talentata iubitoare de pisici pe contul de twitter @picopocoo8.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.