Posh “imblanzeste” Evoque

Vroiam sa incep prin a spune cateva cuvinte despre Victoria Beckham, dar sa fim seriosi, cine nu o cunoaste pe fosta artista Spice Girl, actual designer vestimentar si sotie a fotbalistului David Beckham. Ne-am obisnuit sa ii admiram creatiile vestimentare pe podiumurile internationale, asa cum ne-am obisnuit sa asociem moda si frumusetea clasica cu acest indragit cuplul, Beckham.

posh imblanzeste evoque

Ieri salonul auto de la Beijing si-a deschis portile (pentru presa), iar SUV-ul Range Rover Evoque a fost “rasfatatul” salonului prin asocierea cu brandul Beckham. In colaborare cu echipa de design Land Rover, Posh (asa cum este rasfatata Victoria de presa internationala) si-a pus amprenta asupra interiorului pe care l-a transformat intr-o oaza de lux si confort. Inca din anul 2010, cand s-a lansat modelul original al acestei masini, Posh a colaborat cu echipa de design. Ea a studiat mai multe iahturi, avioane de lux si masini clasice, toate acestea pentru a realiza o masina clasica cu un aer contemporan.

victoria beckham la salonul auto Beijing
victoria range rover evoque
range rover evoque

Pretul acestei editii limitate este de 80.000 de lire, iar cele 200 de exemplare luxoase care vor fi disponibile beneficiaza de piele de calitate cu aspect retro, de covorase din mohair, insertii de piele lucrata manual pe: usi, cotiere si consola centrala. De asemenea vopseaua neagra mata contrasteaza cu interiorul care are nuante de roz-auriu cu accente de negru lucios, iar setul special conceput de patru bagaje ofera un plus de personalitate acestei capodopere.

interior range rover
scaune range rover evoque
bord range rover evoque

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.