prietenii pe viata

Prieteniile adevarate dureaza o viata

Sambata trecuta am fost la nunta unei colege si prietene din facultate. A fost o nunta normala, in judetul Hunedoara, cu muzica populara, sarbeasca, cu mancare traditionala, multe flori si alcool.

Am fost patru colegi care ne-am inteles bine in cei patru ani de facultate, noi doua si inca doi baieti. Stand acum la masa si reamintindu-ne intamplarile amuzante, am realizat ca am avut foarte multe experiente frumoase impreuna.

Consider ca cele mai “trainice” prietenii le legi atunci cand cunosti o persoana in perioada in care nu ai nimic, in perioada in care inca nu stii cine esti, ca si om.

Din timpul liceului “m-am ales” cu cea mai buna prietena, probabil pe viata. In acele vremuri descopeream ce inseamna adolescenta, ce insemnam noi ca si tinere femei.

Ne formam pas cu pas caracterul, fara sa realizam asta. Impreuna treceam prin experiente importante care aveau sa fie probabil definitorii in evolutia noastra ca si adulti.

Nu stiu sigur daca este noroc sau daca am avut un fel de “fler” in alegerea prietenilor, dar am alaturi cateva persoane (foarte putine) care-mi sunt extrem de dragi.

De-a lungul anilor am cunoscut foarte multi oameni, am avut diversi colegi, amici sau prieteni, am stiut insa sa ii pastrez doar pe cei mai buni.

De la fiecare am invatat anumite lucruri si m-am descoperit mai bine pe mine. Cu toate ca m-am mutat foarte des, chiar si cand am plecat din Timisoara am lasat in urma cei mai buni prieteni, am reusit sa ii pastrez oarecum in viata mea.

Cand avem intalniri de genul acesta (nunti, botezuri) apar regretele: ca nu vorbim mai des, ca nu ne vedem mai des. Timpul, distanta, familia, viata, ne-au separat oarecum si e greu sa comunici exact cum ti-ai dori.

Cu toate astea, cand suntem impreuna timpul parca sta in loc. Reusim sa ne simtim bine si sa realizam ca viata este frumoasa in fiecare etapa a ei. Probabil atunci nu vedem acest lucru, dar peste ani vom realiza ca fiecare perioada a avut farmecul ei.

sursa imaginii: http://bit.ly/2srNgc8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.