axel

Radu Ionescu: un veterinar prea bun pentru capitala!

In cazul in care sunteti in cautarea unui veterinar bun din Bucuresti, atunci Radu Ionescu poate fi alegerea perfecta.

Un doctor bun pentru animalul tau de companie poate face diferenta intre viata si moarte. Iar in zilele noastre un medic cu adevarat dedicat, care sa puna mai presus de partea financiara animalul, mai rar gasesti.

Cred ca v-am mai povestit experienta mea cu acest medic veterinar, dar vreau sa o repet si azi.

Axel este un pug fara pedigree, luat de la un crescator (samsar) din Sibiu. Inca din prima zi am inceput sa avem probleme cu el, grave.

In cautarea unui veterinar bun …

Fiind la primul caine, habar n-aveam ce inseamna veterinarii. Am umblat de la unul la altul. A fost tratat necorespunzator si problemele de sanatate i s-au agravat.

Am ajuns intr-un final, din noroc, la recomandarea unei cunostinte, la o doctorita buna. Aceasta l-a scapat de tusea de canisa, raie demodecica si alte dermatite avute in primul an de viata.

Apoi, dupa vreo 2 ani si ceva, doctorita s-a mutat din tara. Am inceput sa mergem cu el la Facultatea de medicina veterinara si am incercat cateva cabinete particulare. Eram in cautarea unui veterinar bun.

Dupa foarte multi bani cheltuiti si aproape sa-l operam inutil, am realizat ca nu suntem multumiti de niciun veterinar gasit. Fiecare isi urmarea interesul sau nu era suficient de pregatit (in opinia noastra).

Alege veterinarul cu care simti ca ai o conexiune, tu si animalul tau!

Radu Ionescu a fost pe lista recomandarilor anumitor cunostinte si am zis sa incercam si la el. Tin minte ca din 5 medici care ne recomandau sa-l operam pe Axel, el a fost singurul care a spus ca nu e cazul. Cel putin nu acum.

Si nu stiu de ce, dar prima noastra intalnire m-a facut sa realizez ca e diferit. Ca el e medicul “nostru”. Stii senzatia cand simti ca tot ce-ti spune medicul e spre binele tau, inseamna ca esti unde trebuie.

Iar de atunci au trecut mai bine de 3 ani (sa tot fie vreo patru, nu sunt sigura). Perioada in care am fost multumiti de veterinarul nostru, de toate sfaturile date.

Avem incredere in tot ce ne zice si va recomandam si voua sa-i acordati o sansa. In cazul in care aveti nevoie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.